Seier 5-0 i lokaloppgjøret

"Rindal ledet 2-0 før fem minutter var gått og kruset komfortabelt inn til seier 5-0 over Meldal 2 på Heggøya kunstgras onsdag kveld. For Rindal FK var det en historisk kamp, da tre 15-åringer debuterte på A-laget. Det har aldri skjedd før. Samtidig gjorde to 43-åringer en solid innsats!" Det skriver Trollheimsporten. De skriver videre:

De tre unge 15-åringene var Vebjørn Trønsdal Bævre, Anders Nerbu Løfald og Jostein Lilleløkken. Alle tre spilte en kjempekamp, og det blir ikke lett å jekke ut disse unge karene fra A-laget til Rindal FK i framtida. Det fine er at på G16-laget er det fleire spillere som aspirerer til A-kamper.
senior08092011001
Laget mot Meldal 2

- Kjøle gøttj, sier en godt fornøyd trener, Willy Karlstrøm. Det ble en perfekt kamp for 15-åringene å debutere på. Vebjørn spilte fra start i en sentral midtbanerolle og var ikke snauere enn at han puttet på det tredje målet like før pause. Rindal fikk en perfekt start på kampen med to mål i løpet av fem minutter. Først var evigunge Morten Møller frampå etter to minutter - og så styrte Harald K F Røen inn 2-0 med hauet etter fem minutter. Det sto 3-0 til pause og rindalingene hadde full kontoll på kampen og kunne ha ledet meir.

I andre omgang kom Anders Løfald og Jostein Lilleløkken utpå tidlig på midtbanen og ut kampen spilte Rindal FK med tre 15-åringer som dominerte midtbanen, sammen med Lars Ole Heggem og Bendik Talgø, som la på til 4-0 midtvegs i omgangen, mens Anders Møkkelgård var trygg fra straffemerket kvarteret før slutt.

To veteraner må også nevnes: Midtstopper Bjarte Rindal og spissen Morten Møller - begge 43 år unge!

Ny bra kamp av Rindal altså, som har to på rappen - 6-0 over Lundamo og 5-0 over Meldal 2.

Les mer på Trollheimsporten HER.