Bittert tap borte mot Leik

A-laget var fredag på Korsvegen, hvor Leik var motstander. Etter å ha tapt vårkampen 3-2 på Rinnvollen, var det et revansjesugent Rindal-lag som gikk ut på gresset.

Og det er Rindal som skaper det aller meste. Rindal kommer til flere store sjanser i første omgang. Blant annet er vi alene gjennom med keeper to ganger uten at ballen vil i mål, i tillegg til et skudd som keeper får slått i tverrliggeren og ut. Men mål blir det ikke i første omgang og lagene går til pause med 0-0.
Også i andre omgang er det Rindal som er det førende laget. Vi kommer også i denne omgangen alene med Leik-keeperen, men ballen vil bare ikke i mål i dag. Vi presser hardt på for scoring gjennom hele omgangen, uten at det vil seg. I stedet er det Leik som er på en sjelden visitt når det gjenstår ca 10 minutter av kampen. Leik får lagt inn og satt ballen i mål til 1-0. Og flere mål ble det ikke i denne kampen.

Meget bittert å tape denne kampen, hvor vi er klart best og skaper mange store sjanser. Men uten at vi klarer å sette ballen i mål, hjelper det dessverre lite. Leik er absolutt et lag vi bør slå. Neste kamp er allerede tirsdag, hvor Lundamo venter.