5-0 over Gimse på Skogsletta

Gimse var motstander for a-laget på Skogsletta i dag. Gimse lå før kampen på 4. plass, to poeng foran Rindal. Og med Gimse-seier 9-2 i vårkampen, var nok gjestene favoritter før kampen.

Men det var Rindal som tok tak i kampen fra start og styrte det meste utpå banen. Og etter 18 minutters spill var Jostein Landsem frampå for hjemmelaget og banker ballen i mål, til 1-0. 20 minutter senere slår Jostein en perfekt ball igjennom til spisskolega Harald Røen, som setter inn 2-0 for hjemmelaget, som også blir pauseresultatet.

Bare 9 minutter er spilt av andre omgang når Harald kommer seg ned på dødlinja og legger inn. Foran mål er Vebjørn Trønsdal Bævre på rett plass og øker til 3-0. 16 minutter er spilt av andre omgang når Bendik slår en corner, som kaptein Alf Ole Elshaug kriger i mål til 4-0 for Rindal. Og ti minutter før slutt er det Bendik Talgø som fyrer av og ballen går stang inn til 5-0, som også blir sluttresultatet.
Dette var en solid revansje etter stortapet i vår. Med flere a-lagsspillere borte av ulike årsaker, var det duket for tre G16-spillere fra start, og ytterligere to kom inn utover i kampen. Gimse har også sine muligheter til å score i dag, men et godt forsvar og begge keeperne våre gjør sitt til at vi holder buret rent i dag. På midtbanen jobber Stein Gunnar og Vebjørn knallhardt i dag. En velfortjent seier etter god innsats av hele laget!

Med dagens 5. strake 3-poenger klatret Rindal to plasser på tabellen, og er nå oppe på 4. plass. Kun en kamp gjenstår for a-laget i år, nemlig borte mot Skaun neste lørdag.