Orkanger vant igjen

For andre gang denne uken møtte a-laget serieleder Orkanger til match, denne gang hjemme på Skogsletta.

Gjestene fra Orkanger har helt fra start et lite grep om kampen, men Rindal kjemper godt og lar de ikke komme til de store sjansene. Orkanger får likevel mange cornere, og det var nettopp på cornere de scoret mot oss på tirsdag. Det blir mange tette dueller foran mål, men med hard jobbing forblir det en målløs omgang. Selv om Orkanger var noen hakk kvassere i 1. omgang, hadde også hjemmelaget sine muligheter, uten at ballen ville mellom stengene.
Rindal - Orkanger
2. omgang begynner på verst tenkelige måte for Rindal. Orkanger får frispark fra 20-25 meter. Orkanger skrur ballen over/rundt muren og helt opp i krysset. Utakbart for keeper. En vakker frisparkperle! 18 minutter ut i omgangen får gjestene straffespark. Straffesparket settes til side for målet, og Rindal er dermed fortsatt med i kampen.

Utover i omgangen begynner det å bli mange tunge Rindal-bein, og Orkanger tar over mer og mer. 29. minutter ut i omgangen har Orkanger på nytt fått corner. Keeper Stian blir hindret i det han skal ut og fange ballen, og den havner i stedet i hodet på en Rindal-spiller som header den i eget mål. 0-2. Åtte minutter senere får gjestene frispark fra 20 meter, og nok en gang setter de frisparket klint oppi krysset. Nok en utakbar perle, dessverre. 0-3 blir også sluttresultatet.

Vi møter et godt lag i dag, som har store ambisjoner om opprykk, så vi taper til slutt fortjent. Rindal spiller slett ingen dårlig kamp, og vi gir serielederen hard kamp helt til kreftene begynner å ta slutt.
Om vi fortsetter det spillet, og ikke minst innsatsen, vi har vist i disse to kampene mot Orkanger, skal de fleste lagene i avdelingen få kjøre seg i kampene som kommer framover.