Knepent tap mot serielederen

A-laget åpnet høstsesongen med bortekamp mot serieleder Orkanger.

Rindal mønstret et noe annet mannskap i dag enn hva vi har vært vant med fra i vår. Keeper Stian Kooyman var tilbake i målet etter et opphold i Surnadal. Gjermund Løfald har gjort comeback i sommer etter et par år med fotballpause, mens Helge Pedersen har meldt overgang fra Byåsen IL. Alle tre spilte fra start i dagens kamp.

Kampen begynte som ventet med et overtak til hjemmelaget Orkanger. Vi ble presset bakover og Orkanger hadde noen sjanser på dødballer, men ellers hadde vi god kontroll i forsvaret. Utover i omgangen kom vi mer og mer med i kampen. Det så ut til å bli en målløs omgang, men Orkanger ville det annerledes, og setter inn 1-0 på overtid.
Harde dueller
Helge Pedersen
Stian Kooyman
I andre omgang fortsetter vi som vi avsluttet i første, og det er Rindal som er nærmest å score. Og innsatsen betaler seg etter hvert. Stein Gunnar kommer ned på dødlinja og får lagt inn foran mål. Ballen havner i føttene på en Orkanger-spiller som setter den i eget mål. 1-1. Og det var slett ikke ufortjent.

Selv på 1-1 presser Rindal Orkanger til å gjøre feil, og kampen står og vipper. Åtte minutter før slutt er imidlertid Orkanger frampå igjen og tar ledelsen. Rindal kjører fram mye folk i sluttminuttene, men det blir ikke flere mål. Dermed vinner Orkanger 2-1 i en spennende og jevnspilt kamp.

Til tross for tap, var dette en av våre absolutt beste kamper i år. Forsvaret har god kontroll, og nekter hjemmelaget å komme til mange sjanser og keeper Stian tar det lille som kommer. Midtbanen og angrepet jobber hardt gjennom hele kampen, og kjemper serielederen ut av stil. Hele laget skal ha mye ros for kjempeinnsats!

Og det er ny sjanse til å slå Orkanger allerede lørdag. Da blir den utsatte vårkampen spilt på Skogsletta. Vi forventer en like tøff og spennende match da, og håper på mye publikum!