6-0 over Lundamo

A-laget tok tirsdag kveld turen til den nye kunstgressbanen på Lundamo. Lundamo står med bare tre poeng så langt i år, og kampen på Rinnvollen tidligere i år endte med seier 5-0 til Rindal.

Og Rindal viste fra første spark på ballen at de var en klasse bedre enn hjemmelaget, og det tok ikke mer enn 8 minutter før det sto 1-0 til Rindal. Vidar Grøset får ballen på 12 meter, får stå helt upresset og setter den sikkert i mål.
Også utover i omgangen er det Rindal som kjører kampen, men vi slipper likevel til noen sjanser for Lundamo, uten at de klarer å utnytte dette. Halvtimen ut i kampen er Rindal på nok en visitt inne i hjemmelagets sekstenmeter. Ballen kommer ut til Alf Ole Elshaug som knaller ballen i mål fra 16 meter, til 2-0. Dette står seg til pause.
Rindal går direkte i angrep etter pause, og får corner. Ballen detter ned i feltet, og Morten Møller er frampå og lager 3-0 bare tretti sekunder ut i omgang.
24 minutter er spilt når Rindal kontrer. Ballen går hurtig fremover på en-touch og Bendik Talgø gjør ingen feil alene med keeper. 4-0. 17 minutter senere varter Rindal opp med nok et vakkert angrep, og nok en gang er Bendik frampå og øker ledelsen til 5-0.
Og som om ikke det var nok går Rindal opp til 6-0 bare minuttet senere. Rindal slår en lang ball, som i utgangspunktet er en enkel keeper-ball, men forsvarer og keeper til Lundamo klarer og rote det til, og Bendik Talgø kan enkelt putte sitt tredje mål for dagen. Ekte hat-trick med andre ord!

Det er ikke noe stort lag vi møter i dag, og vi får veldig mye rom å spille ball i. Dette utnytter vi godt, og endelig er vi effektive foran mål, noe vi har slitt med tidligere. Veldig mye positivt og ta med seg i dag, spesielt fra andre omgang. Neste kamp er bortekamp mot Meldal 2. Det vil nok bli et tøft lokaloppgjør.