Sterk borteseier mot Orkla 2

Onsdag kveld tok a-laget turen til Fannremsmoen, hvor Orkla 2 var vertskap. Orkla på 5. plass med 23 poeng før kampen, mot Rindals 7. plass og 19 poeng.

Kampen startet forholdsvis jevnt, men etter 18 minutters spill er det Orkla som spiller seg igjennom og setter ballen bak Stian, til 1-0. 32 minutter er spilt når Vidar Grøset får ballen på 35 meter, og sender den over keeper og bort i lengste kryss, til 1-1. Resten av omgangen er det Rindal som tar over mer og mer og har forholdsvis god kontroll på hjemmelaget, uten at det blir flere scoringer før pause.
Stian, Vebjørn, Jostein, Bjørnar og Anders
Bare to og et halvt minutt er spilt av andre omgang når Vebjørn Trønsdal Bævre tar med seg ballen, finter bort Orkla-forsvaret og setter ballen i mål fra 13 meter. Og åtte minutter senere er Rindal frampå igjen. Jostein Landsem stusser et langt oppspill perfekt igjennom til Vebjørn, som setter sin andre ball for kvelden bak Orklas keeper. Dermed leder Rindal 3-1. Og det fullt fortjent. Det er Rindal som fører kampen. Likevel er Orkla frampå når det er spilt 20 minutter. Stian må gi retur på et skudd, og i kamp om ballen etterpå får hjemmelaget straffespark. Det er av det billige slaget. Stian Kooyman er lynraskt nede og redder straffeforsøket, og dermed står det fortsatt 1-3. En viktig redning, når Orkla kunne kommet inn i matchen igjen.

Utover i omgangen gjør vi flere bytter, og Orkla presser oss bakover det siste kvarteret, uten at de kommer til de store sjansene. To minutter på overtid får de likevel et trøstemål, og dermed blir stillinga 2-3.

Dette var Rindals fjerde seier på rad. Og det var en fullt fortjent seier, etter en god kamp. Spesielt i andre omgang har vi god kontroll på hjemmelaget. Vi tar ned ballen og spiller god fotball til tider. Mange fine angrep i dag. Vi må også ta fram de fire guttespillerne som er med oss i dag, og gjør en meget god jobb. Vebjørn spiller hele kampen, og scorer to mål, mens Jostein har en målgivende. Bjørnar Smevoll og Anders Nerbu Løfald gjør også en god kamp når de kommer inn. I tillegg står keeper Stian Kooyman trygt mellom stengene og gjør flere matchvinner-redninger!

Neste utfordring for a-lag er førstkommende lørdag, når Gimse kommer på besøk på Skogsletta. Kampstart er kl. 13.00, så møt opp og se et Rindal-lag i seiersmodus!