Stortap mot Gimse

Rindal klarte så vidt å stille med 11 mann i bortekampen mot Gimse fredag kveld. Uten innbyttere, og flere spillere som er syke og ikke alt for god kondis, ble det tungt på Gimse kunstgress.

Allerede etter 5 minutter varter hjemmelaget opp med vakkert spill, og setter inn 1-0. Halvtimen ut i omgangen får Gimse komme enkelt igjennom to ganger i løpet av to minutter, og dermed 3-0 til pause. Rindal er i perioder på høyde med Gimse og skaper noen sjanser, men uten uttelling.
Andre omgang begynner med straffe til Gimse før det er spilt ett minutt. 4-0. 5-0 er et faktum bare få minutter senere. 9 minutter er spilt av andre omgang når keeper Vegard sparker ballen helt opp til Morten Møller, som får vendt opp og skutt. Gimse-keeperen gir retur og spissmakker Bendik Talgø setter ballen kontant i mål, til 5-1.

Likevel er det Gimse som fortsetter å score mål. Etter 19 minutter står det 7-1. To minutter senere får Rindal corner. Lars Ole legger den på hodet til Morten Møller, som header ballen sikkert i mål til 7-2. De siste fem minuttene av kampen øker hjemmelaget til 9-2, som blir sluttresultatet.

Til tross for stortap i dag, vil vi gi all honnør til de 11 som er med på kampen! I perioder av kampen er vi godt med, og skaper flere sjanser. Gimse finner fort ut at vi ikke har all verden med fart i de bakre rekker i dag, og det utnytter de til fulle. Vi har også mange spillere som i dag må spille hele kampen, men som til vanlig ikke holder en hel kamp. Kampen i dag hadde med "vanlig" Rindal-mannskap blitt jevnspilt.

Vi ser framover og gleder oss til to hjemmekamper i Kulturvøkku!