Olaf

Ny 3-poenger, mot Trønder-Lyn

A-laget tok i mot Trønder-Lyn på Skogsletta lørdag. Etter at Kvål-laget vant 6-0 i vårkampen, var det et revansjesugent lag som gikk på banen.

Første omgang var forholdsvis jevnspilt, men Rindal hadde et lite overtak hele veien. Og når 20 minutter var spilt får Rindal frispark fem meter inn på gjestenes banehalvdel. Olaf Karlstrøm tar det, og ballen går over keeper og direkte i mål, til 1-0. Og det resultatet står seg til pause.
Bare 8 minutter er spilt av andre omgang når Rindal får frispark fra 35 meter. Olaf Karlstrøm tar frisparket nok en gang. Ballen stusses av en forsvarsspiller, går mellom beina på keeperen og triller rolig over målstreken til 2-0. (Alf Ole skyter ballen i mål, men den er nok allerede over streken, så Olaf får kreditert målet)

Fem minutter senere er det Gjermund Løfald som er i fint driv for hjemmelaget, kommer seg innenfor 16 meteren og blir felt på tur igjennom, og dermed straffe. Anders Møkkelgård er som vanlig sikker fra krittmerket og banker ballen opp i nettmaskene. 3-0.

Dermed ser det meget lyst ut for hjemmelaget, men Trønder-Lyn ville ikke gi seg så lett. Og bare fire minutter senere er det gjestene som er på visitt i Rindal-feltet. Rindal får ikke klarert, og en Trønder-Lyn spiller blir felt, og dermed er det gjestene som får straffespark. Den setter de helt utakbart nede ved stolpen. 3-1. Og når det er spilt 23 minutter av omgangen kommer nok en redusering fra de gul og sortkledde. Det kommer på en corner, som de får rotet over mål. Dermed står det 3-2 og det er igjen spenning i kampen.

Og i denne perioden er det Trønder-Lyn som får til mest, uten at de kommer til de helt store sjansene. Mot slutten av omgangen kommer Rindal mer inn i rytmen igjen, og kan kontrollere inn 3 nye poeng.