Knepen seier over Orkla 2

Orkla 2 gjestet Skogsletta fredag kveld. At dommeren ikke møtte opp gjorde at det ble litt stress før kampstart, men en sporty Robert Jonli stilte opp på kort varsel.

Kampen begynte jevnspilt, men utover i omgangen var det Rindal som tok over. Etter 24 minutter finner Harald Røen Anders Møkkelgård inne i feltet. Han vender opp og plasserer ballen i mål til 1-0. Det står seg også til pause.
Andre omgang blir lite severdig. Ingen av lagene klarer å skape noe spill. Orkla er likevel mer med i denne omgangen, og presser til tider Rindal langt bakover i forsøk på og få inn reduseringa. Hjemmelaget klarer likevel å ri av stormen og får med seg tre poeng.

Slett ingen stor forestilling på Skogsletta i kveld, men vi får likevel med oss tre poeng, og det er det viktigste.