Morten Møller mot Skaun

Stortap og uavgjort før ferien

A-laget avslutta vårsesongen med to kamper i kulturvøkku. Den første kampen var mot Buvik 2, på Rinnvollen. Her møtte vi et godt Buvik-lag, og Rindal var underlegne helt fra start. Det ble heller ikke bedre av at vi før pause fikk to mann utvist. Kampen endte med tap 11-1. Rindals mål ble scoret av Bjørnar Nerland.

Skaun var motstander i vårsesongens siste kamp Kampen gikk på Trollbanen i forbindelse med torgdagen.

Gjestene fra Skaun tok ledelsen etter 8 minutter. Til tross for at Rindal produserer mange store sjanser utover i omgangen, står det 0-1 til pause. Midtveis i andre omgang løsner det endelig for Rindal. Morten Møller setter ballen i mål til 1-1. Og bare sju minutter senere setter Morten inn sitt andre mål for dagen, til 2-1.

Dermed går det mot en etterlengtet, og fullt fortjent, 3-poenger. Men Skaun vil det annerledes og reduserer til 2-2 i sluttminuttene. Likevel en opptur for våre gutter etter Buvik-kampen noen dager tidligere.

Trollheimsporten skrev DETTE om kampen, hvor det også er mange bilder fra kampen.