Bak f.v: Birger Løfald, Alf Ole Elshaug, Olaf Karlstrøm, Morten Møller, Håkon Mikkelsen, Stein Gunnar Rønningsbakk, Jo T. Bævre, Lars Ole Heggem.

Foran f.v.:Vebjørn Trønsdal, Anders Nerbu Løfald, Joakim Vaula Halgunset, Stian Kooyman, Bendik Talgø, Brage Elshaug Storholt, Gjermund Løfald, Harald Kristoffer Røen.

Her finner du resultatene fra herrelagets kamper sesongen 2012.
Les mer...
g1618062012011

Vebjørn årets spiller og toppscorer

16-åringen Vebjørn Trønsdal Bævre har vært sentral på Rindals herrelag i hele år, og tok hjem årets toppscorertittel med 8 seriemål (i tillegg fire mål i treningskampene før sesongstart). I tillegg til målene på seniorlaget, har han også banket inn mål jevnt og trutt på guttelaget.

På delt andreplass var Harald Røen, Bendik Talgø og Morten Møller med fem fulltreffere hver. Se hele toppscorerlista nedenfor.

Når a-laget hadde avslutning på 3 venner lørdag ble også årets spiller valgt. Det er spillerne selv som stemmer, og her ble også Vebjørn valgt med stort flertall. En stor prestasjon i sitt første hele år på seniorlaget!
5. november 2012 Les mer...
Vebjørn mot Sandstad

Avsluttet med 8-0 over Sandstad

Lørdag tok a-laget turen til Sandstad på Hitra for årets siste kamp. Sandstad sto med 0 poeng før lørdagens kamp, og Rindal var store favoritter.

Og helt fra start viste Rindal at de var et mye bedre lag, men det skulle likevel ta over en halv omgang før det ble nettkjenning. For etter 23 minutter var det Bendik Talgø som endelig fant nettmaskene, på et godt langskudd. Ti minutter senere er det Vegard Karlstrøm som fyrer av fra lang hold, og ballen går i mål til 2-0.

Etter 43 minutter får Rindal corner, og på bakerste stolpe er Vegard på plass igjen, og setter enkelt inn 3-0. Bare minuttet etter er det Lars Ole Heggem som får et oppspill, som han kriger med seg forbi forsvar og keeper og øker til 4-0 for Rindal. Det blir også pauseresultatet.
2. oktober 2012 Les mer...

Uavgjort borte mot KIL/Hemne

Torsdag kveld tok a-laget turen til Kyrksæterøra og motstander KIL/Hemne 3. Hemnværingene vant vår-kampen, og lå på tredjeplass før kampn, plassen foran Rindal.

Kampen var knapt 5 minutter gammel når Vebjørn slår et hardt innlegg, som Morten Møller header kontant i mål til 0-1. Knallåpning på kampen for Rindal, men utover i omgangen er det hjemmelaget som har det meste av spillet. De skaper likevel ikke de helt store sjansene.

Men etter 38 minutter må Rindal-forsvaret gi tapt når KL/Hemne spiller seg igjennom og setter ballen uttakbart i krysset. Og bare tre minutter senere er Hemnværingene frampå igjen. Nok en gang finner de rommet mellom stopper og back, og fra 14 meter øker KIL/Hemne til 2-1 med et godt plassert skudd. Bare minuttet før pause får KIL/Hemne corner. Den heades sikkert i nettet av en umarkert KIL/Hemne-spiller, og dermed 3-1 til hjemmelaget, som står seg til pause.
14. september 2012 Les mer...

Surt tap mot Orkanger

A-laget tok i mot Orkanger til kamp på Skogsletta i surt høstvær lørdag. Vårkampen endte 1-1. Så selv om Rindal lå foran på tabellen før kampen, visste vi at det ville bli hard kamp om poengene.

Det begynte riktig så bra for Rindal. Bare ett minutt er spilt når Harald Røen blir spilt alene gjennom med keeper og setter inn 1-0. Og det er Rindal som kjører kampen, men det er gjestene som får det neste målet, for 8 minutter ut i kampen spiller Orkanger seg igjennom om reduserer til 1-1.

Tjueseks minutter er spilt når Orkanger øker til 1-2. Og når gjestene går opp til 1-3 like før pause, føles det ganske urettferdig. For det er Rindal som har spillet og som skaper det aller meste. Likevel er det mål som teller, og der er Orkanger dyktigst.
8. september 2012 Les mer...

Poengdeling mot serieleder Gimse

Tirsdag kveld tok a-laget turen til Brekkåsen hvor serieleder Gimse ventet. Etter å ha tapt 4-0 på Rinnvollen tidlig i vår, visste vi at dette ville bli en tøff oppgave, men samtidig er Rindal i slag for tiden, noe vi viste med seier over serietoer Orkla 2 sist uke.

Det var Gimse som var det førende laget i første omgang, men de klarte likevel ikke å skape de helt store sjansene. Rindal var også farlig frampå ved et par anledninger, uten at det ga uttelling. Hjemmelaget fikk corner i det klokka viste 42 minutter. Corneren går på bakerste, legges inn foran mål igjen, og Gimse setter inn 1-0. Det står seg også til pause.
29. august 2012 Les mer...
Olaf og Lars Ole mot Orkla

Skikkelig sliteseier over Orkla

Tirsdagens motstander Orkla 2 har opprykksplaner, og var favoritter før kampen på Skogsletta. Publikum, som hadde møtt opp i godt antall, fikk se en morsom og spennende kamp. Kanskje i overkant spennende.

Selv om det var gjestene som åpnet best, var det Rindal som skapte de farligste sjansene. Etter 16 minutters spill har Rindal frispark på 35 meter. Et i utgangspunktet dårlig frispark, går gjennom feltet og havner etter litt fram og tilbake til Bjørnar Nerland, som putter inn 1-0 til hjemmelaget. Rindal fortsetter med godt spill utover i omgangen, og Morten Møller er nærme å øke ledelsen med en heading i tverrliggeren. Mot slutten av omgangen er det Orkla som tar mer og mer over og presser Rindal farlig langt bakpå til tider. Men de skaper likevel ikke de helt store sjansene.
21. august 2012 Les mer...

Ny storseier over Meldal 2

Siste kamp før ferien for herrelaget var mot Meldal 2 på Trollbanen. Der ble det en solid 6-1-seier til Rindal. Tirsdag var det klart for returoppgjøret på Løkken kunstgress. Meldal stilte et antatt sterkere lag denne gangen, mens Rindal mønstret med kun en reserve.

Etter noen jevne åpningsminutter, var det etter hvert Rindal som tar tak i kampen og skaper sjansene. Og etter 17 spilte minutter prøver Bendik Talgø seg på et skudd/lobb fra 25 meter. Ballen går inn helt oppe ved tverrliggeren, til 1-0. Det er fortsatt Rindal som kjører kampen, og ser ut til å ha god kontroll på matchen. Men mot slutten av omgangen lar vi hjemmelaget komme mer med i kampen etter 36 minutter får Meldal redusert. 1-1 står seg til pause.
15. august 2012 Les mer...
Bendik mot Meldal 2

Knuste Meldal 2 på Trollbanen

Lørdag var det duket for et spennende lokaloppgjør mot Meldal 2 på Trollbanen. Strålende sol og masse publikum skapte en fin ramme rundt kampen. Meldal lå før kampen tre poeng foran Rindal.

Første omgang ble jevn, men Rindal hadde likevel god kontroll på gjestene. det skulle likevel ta 38 minutter før kampens første mål kom. Da er det Stein Gunnar som fyrer av. Ballen går i stanga, og på returen er Harald Røen på rett plass og setter inn 1-0.
8. juli 2012 Les mer...

Storseier over Sandstad

Lørdag var det klart for bunnoppgjør på Trollbanen når Rindal tok i mot Sandstad. Hitralaget lå sist på tabellen, med Rindal på plassen foran.

Når dommeren blåste i gang kampen var det aldri noen tvil om at Rindal var flere hakk bedre enn gjestene. Allerede etter 6 minutter sitter den første ballen i nettet. Det er det Vebjørn Trønsdal Bævre som sørger for. Rindal er overlegne på Trollbanen i dag, og Stein Gunnar Rønningsbakk (2), Olaf Karlstrøm og Morten Møller sørger for 5-0 til pause.
1. juli 2012 Les mer...
Morten Møller mot Melhus 2

Endelig seier!

Borte mot Melhus 2 mandag kveld kom endelig årets første trepoenger for a-laget.

Kun to og et halvt minutt var spilt av kampen når Rindal får corner. Morten Møller (bildet), for anledningen kaptein, rager høyest i lufta og header Rindal i ledelsen. Rindal har god kontroll på hjemmelaget utover i omgangen, men etter 21 minutter glipper det i markeringen, og Melhus kommer enkelt igjennom og setter inn 1-1. Til tross for flere store sjanser til Rindal, står det 1-1 til pause.
12. juni 2012 Les mer...
Mot KIL Hemne på Trollbanen

Tap 2-5 mot KIL/Hemne 3

KIL/Hemne 3 gjestet Trollbanen lørdag. Gjestene fra Kyrksæterøra var nok favoritter før kampen, men det var Rindal som åpnet best!

Kun fire minutter er spilt når Morten stusser et innlegg videre, og Harald Røen kan sette inn 1-0 for hjemmelaget. Resten av omgangen er forholdsvis jevnspilt, men Rindal har god kontroll på gjestene. Fem minutter før pause kommer Rindal fint igjennom på kanten, og Jo slår presist inn til Harald, som setter sitt andre mål for dagen til 2-0. Det står seg også til pause. Effektivt, men fortjent!

4. juni 2012 Les mer...
Alf Ole mot Lensvik

Nytt tap for a-laget

Herrelaget tok tirsdag kveld turen til Åsmyra stadion i Lensvik. Hjemmelaget er regnet for å være et av de svakeste lagene i avdelingen, og sto med null poeng foran kampen.

Vi møter et agressivt Lensvik-lag som tydeligvis har lyst på sine første poeng. Og bare etter 16 minutter vinner hjemmelaget ballen høyt på banen, og lobbber ballen over vår keeper til 1-0. Og når de kontrer inn 2-0 ti minutter før pause ser det mørkt ut for Rindal.

30. mai 2012 Les mer...

Tapte 4-0 mot serielederen

Herrelaget tok i mot serieleder Gimse på Rinnvollen lørdag. Første omgang var forholdsvis jevnspilt, og begge lag hadde sine muligheter til å score, men omgangen ble målløs.

Bare to minutter ut i andre omgang går gjestene opp til 1-0. Etter dette ser det ut til at Rindal gir opp, og det er Gimse som overtar kampen fullstendig. Gimse går opp til 2-0 og 3-0 på bare fem minutter midtveis i omgangen, og da er kampen punktert. Gjestene setter også inn 4-0 etter 35 minutter, som også blir sluttresultatet.

Rindal spiller en grei førsteomgang, men faller totalt sammen i andre omgang, og da får Gimse gjøre som de vil. En grei førsteomgang, og dårlig andre ser dessverre ut til å gå igjen i år. Dette må vi forandre til neste kamp, som er borte mot Lensvik.