Bakre rekke: Karen Andrea Gåsvand, Marit Grytbakk, Ingrid Kirkholt og Unn Inger Halgunset.
1.rekke fra venstre: Gjertrud Moen, Mia Bakken, Ruth Holte, Beate Løset, Emma Langø, Mathilde E Bakken.
Foran keeper Guri Glåmen. Marina Reitan var dessverres ikke med på bildet...

Her finner du resultatene fra jenter 12s kamper sesongen 2012.
1. november 2012 Les mer...
J12 med foreldre samla

Kamp mot foreldrene, 4-4 mot Orkdal

Mandag hadde J12 sin siste trening for i år. Laglederne hadde invitert foreldrene til å spille mot jentene, uten at jentene visste noe om det. Det ble en trivelig kveld på Trollbanen for både store og små, selv om det var foreldrene som til slutt vant kampen.
2. oktober 2012 Les mer...

Uavgjort og tap før ferien

Siden sist har Rindal J12 spilt to kamper. 12. juni dro vi over Hemnkjølen der vi møtte KIL/Hemne på Haugøyan stadion. Litt preget av en lang kjøretur på kronglete vei ble det en slapp 1.omgang. Etterhver ble det mange sjanser begge veier. Etter rot i KIL/Hemne-forsvaret fikk Marina kjempet inn et mål etter 12 minutter, samtidig som hun fikk et uheldig møte med stanga. KIL/Hemne tok over spillet etterhvert, og fikk inn to kjappe mål i det 16. og det 17. minuttt. Forsvaret spilte en meget god kamp, og redda mange store KIL/Hemne-sjanser. Til pause lå vi derfor under 2-1.