Vi skriver nå juni, og J12 har spilt 5 kamper siden serieåpninga 30. april. Vi har spilt mot Oppdal, Melhus, Skaun, Lundamo/Hovin/Flå og Meldal.
J12 på Oppdal 30.04.2012
J12-laget mot Skaun
Glade jenter etter seier over Meldal
Vi begynte sesongen med et braktap på Oppdal; et tosiffertap. Og vi kan vel trygt si at vi var sjanseløse mot et lag som var stødig på eget kunstgress, mot oss som kun hadde hatt EI utetrening med snørugby på en nedsnødd grusbane!

Første hjemmekamp på Trollbanen var mot Melhus, og også de måtte vi se oss slått ganske kraftig av, nærmere bestemt 1-10.

Hver 16. mai er det som kjent mange som drar på fotballkamp. Vi tok turen til Skaun kunstgress og spilte en meget god kamp mot et godt Skaun-lag. Vi starta kampen best, og Gjertrud scora det første målet. Det ble jevnt, Skaun svarte etter få minutter, og kom til mange sjanser. Guri i målet redda mange gode og harde skudd, så vi ledet faktisk 1-2 ved pause etter ei scoring av Marina etter halvspilt omgang. I starten av andre omgang fikk Skaun inn to kjappe, og leda 4-2 lenge. Helt til Gjertrud nok en gang putta på ei scoring 7 minutter før slutt. Kampen endte 4-3 i Skauns favør, og det var det kanskje vi som skal være mest fornøyd med.

På den andre hjemmekampen vår var det Lundamo/Hovin/Flå som gjesta oss. Dette var et lag vi raskt så at vi kunne spille jevnt med. Selv om de fikk inn det første målet var det nok vi som hadde det meste av spillet og de største sjansene, ballen ville bare ikke mellom stengene!!!! (Og dette sett fra objektive øyne!) Mange av våre spillere kom til gode sjanser. Vi la inn fra kant og kom i overtall, men vi fikk dessverre inn bare 3 mål, og de var det Gjertrud, Marina og Mia som sørga for. Det ble et ufortjent ettmålstap, altså 3-4 til gjestene. Det positive i denne kampen var at vi tydelig så framgang på spillet, jentene spilte MED hverandre og ikke bare èn og èn. Forsvaret begynte også å forstå hverandre, og Guri i målet viste nok en gang at hun er lagets sisteskanse som absolutt ikke er redd for ballen!

Mandag 4. juni hadde nok en hjemmekamp, denne gang var Skogsletta arena og Meldal var motstander. Rindalsjentene tok tak fra første minutt, de spilte seg fri på sidene og fikk lagt inn. Etter 7 minutter kom den første scoringa etter et løp på venstresida som Mia fikk satt i mål. Vi leda gledelig 1-0! Minuttet etter kom Mia til sjanse igjen, og satte ballen fint i mål, 2-0 og full jubel blandt jentene! I midten av omgangen tok Meldalsjentene over litt av spillet, og forsvaret vårt med Ingrid, Karen Andrea og Beate gjorde en god jobb med å stoppe dem før de kom til skudd. Etter 12 minutter fikk de inn et godt skudd, vel fortjent etter mange sjanser. Gjertrud fikk inn ei kjempefin scoring like før pause etter et godt innlegg fra Emma, og dermed gikk vi til pause med en 3-1-ledelse. Jentene torde endelig å snakke om "enn hvis vi vinner.... da altså!"

I starten av 2. omgang startet vi kampen best. Mia tok med seg ballen på kanten, kom til avslutning og dermed sto det 4-1 etter 3 minutter i 2.omgang. Det er positivt at flere tar ansvar, og både Marit, Mathilde, Unn Inger og Ruth kom til gode sjanser, selv om ballen ikke havna bak Meldals-keeperen. Etter at vi hadde løpt oss litt sliten, tok Meldal over igjen og kom til mange 100 % sjanser. Guri redda mange skudd nok en gang, selv om Meldal scora to ganger i denne perioden. Etter 20 minutter stod det 4-3. Ulidelig spennende for oss på sidelinja.... I det 25.minuttet trodde vi at seieren var klar, Mia kom seg gjennom Meldalsforsvaret nok en gang, og stillingen ble 5-3. Meldal pressa og pressa, og fikk inn et godt langskudd like før slutt. De siste minuttene kjempet alle jentene godt for å sikre seieren, og endelig kunne vi heve hendene høyt og gratulere hverandre med en VELFORTJENT 5-4-seier!

Nå har jentene fått tro på at de kan, og vi gleder oss til å dra til KIL/Hemne neste uke. Da skal vi slå trener Vidar`s og Emma`s tidligere lagvenninner! For jentene glemmer nok ikke så lett at Vidar har lovt butikkens største IS til ALLE om vi vinner!