Bak f.v: Torbjørn Glåmen, Jostein Lilleløkken, Jonas Nergård Tørset, Vebjørn Trønsdal Bævre, Vegard Elshaug Almås, Kristian Glåmen, Jonas Rognskog og trener Bjarte Rindal.
Foran f.v: Jonatan Skarsvåg, Jarl Oskar Mykkelgård, Anders Nerbu Løfald, Aksel Norli, Lars Olav Kirkholt, Anders Grytbakk, Tølløv Heggem og Hans Ole Røen Halle.

Lagbildet er tatt på Ekebergsletta under Norway Cup.

Les mer...
Rindal FK G16 - 2012

Avsluttet med seier

Så var tiden kommet for sesongens siste G16-kamp. Samtidig det historiske faktum at det var siste kamp for Rindal Fotballklubb.

KIL/Hemne, som vi forsto hadde tatt mål av seg til å vinne 2. divisjon i høst, var dagens motstander. Men det ble tidlig klart at Rindal faktisk var et par hakk kvassere enn de tilreisende hemnværingene. Og etter 12 minutter får Rindal indirekte frispark like innenfor 16 meteren. Anders NL slår ballen til Vebjørn som fyrer av en markkryper på venstresida for muren. Ballen går direkte inn bak KIL/Hemnes keeper, og ledelse 1-0.

Rindal vant nå så å si alle dueller og var stadig vekk farlig frempå. Kanskje var denne omgangen sesongens beste prestasjon. Til pause stod det helt fortjent 1-0. Med marginene noe mer på Rindals side, kunne det fort ha vært et par mål til.
15. oktober 2012 Les mer...
Jarl Oskar mot Hitra borte

Borteseier på Hitra

Sesongens siste bortekamp for G16 gikk av stabelen mandag 8/10 på flotte Hitra Idrettspark på Fillan. Det var flott høstvær og fullstendig vindstille, noe som ikke er noen selvfølge på denne årstiden ute i havgapet. Men spillemessig motvind skulle det vise seg å bli til gangs i åpningen av kampen.

Allerede ved avspark prøvde Hitra seg med et gammelt, fiffig triks. Nemlig å lempe ballen direkte oppover mellom forsvarsledd og keeper, og sende en angriper i hundre for å nå den. Og sannelig lykkes de ikke, og ledet 1-0 allerede etter 15 sekunder! Verre åpning kan man vanskelig tenke seg.
10. oktober 2012 Les mer...
Jonas R mot Sverresborg

Ny storseier for guttelaget

Etter sterke 8-2 mot Charlottenlund 2 sist fredag, var det i går kveld duket for et spennende møte mot Sverresborg hjemme på Skogsletta. Det skulle tidlig vise seg at guttene bare fortsatte den gode trenden fra Trondheimskampen.

Vebjørn, som nå virkelig er i kanonform, skaffet laget straffespark allerede etter 10 minutter. Jarl Oskar satte straffen som vanlig sikkert i mål (bildet). Bare minuttet etter satte Vebjørn inn 2-0 etter et frisparkinnlegg fra Anders L. Etter 20 minutter driblet så Vebjørn av en forsvarer og banket ballen i nota. Og sannelig headet han ikke inn sitt tredje mål ved å heade inn ballen bak en fortvilt Sverresborg-keeper etter et perfekt slått hjørnespark av Anders L. Pauseresultat 4-0.En omgang med veldig solid og godt spill av Rindal. Bortelagets trener konstaterte at de ble skikkelig overrasket av Rindals hurtige spill i lengderetningen.

20. september 2012 Les mer...

Knusende storseier over Charlottenlund 2

I skikkelig ruskevær, og med et på forhånd varslet upålitelig flomlysanlegg, ble Charlottenlund 2 avkledd etter noter denne fredagskvelden. Det gikk ikke mer enn 3 minutter fra en noe stasjonær dommer blåste i gang kampen, før Jarl Oskar hadde banket inn to mål. Den første scoringen kom etter at Jarl Oskar løp igjennom og skjøt ballen knallhardt over keeper. Det andre kom etter en straffe som Jonas NT besørget da han ble felt i en klar scoringsposisjon på 9 meteren.

Rindal fortsatte kjøret også etter dette, men fikk etter hvert litt mer motstand uten at det var skikkelig fare på ferde. Etter halvtimen tråklet Vebjørn seg igjennom og la på til 3-0. Fattige to minutter etter var Stian Bolme frempå fra sin venstre kant. Han driblet seg framover i stor fart fra hjørnet av 16-mteren, og skjøt ballen fra 5 meter høyt i nett-taket og besørget 4-0. ”- Itj nånn villa ga på me, å keepern sto så æn påle på stræken. Så e kom itj på nå anna å gjerra e..” – kunne G16-debutanten noe unnskyldende melde i pausen. Et mål for øvrig helt i samme gate som vi tilårskomne husker Bohinen gjorde mot England i 1993. 0-4 ble også pauseresultatet.
15. september 2012 Les mer...
g1603092012009

Storseier hjemme mot Ørland

I strålende høstvær møtte vi Ørland på Skogsletta mandag kveld. Og kampen skulle fort vise seg å bli like strålende som været.

Allerede etter fem minutters spill knaller Jonas NT ballen i mål etter et flott innlegg fra Vebjørn. Like etter blir Vebjørn felt inne i straffefeltet, og det dømmes helt korrekt straffe. Jarl Oskar setter ballen nede i hjørnet, men keeper får en hånd på ballen og redder. Hans Ole er imidlertid veldig kjapt frampå på returen, og slår ballen inn igjen til Jarl Oskar som nå setter ballen i mål til 2-0. Når halvtimen er unnagjort blir så Jarl Oskar felt i det han er helt alene med keeper. Dommeren viser ut forsvarsspilleren i og med at han var bakerste mann og hindret en åpenbar målsjanse.
4. september 2012 Les mer...
Jonas NT mot Orkanger

Målrikt og spennende mot Orkanger

Laget var i skikkelig modus for å ta sin første seier i 2. divisjon på sitt fjerde forsøk, og avtalte å gå ut i hundre, når Orkanger gjestet Trollbanen mandag kveld. Men det er ikke alltid plan A lykkes… For allerede etter 2 minutter fikk Orkanger mål etter et veldig hardt og flott plassert langskudd.

Men selv om det gikk litt i mot de første minuttene kom guttene sterkere inn i kampen. Etter 9 minutter kunne Jonas (bildet) utligne til 1-1 etter et flott innlegg av Jarl Oskar. Rindal styrte nå fullstendig kampen, og gikk fortjent opp til 2-1 etter en corner. Noe fram og tilbake innenfor 5 meteren før Jostein fikk klemt i vei et skudd som gikk i nota.

28. august 2012 Les mer...

Uavgjort borte mot National

Mandag kveld tok turen til Trondheim og motstander National. Rindal var fra start av bestemt på å vise at ”bylag” kunne tuktes, selv på bortebane med kunstgress. Et dekke som vi møter på alle våre bortekamper, men dessverre fortsatt ikke har mulighet for å trene på her i hjemme.

Kamputviklingen viste seg å bli forholdsvis jevnbyrdig. Målprotokollen ble åpnet i det 19. minutt av Hans Ole, som dundret ballen i vinkelen etter et flott innlegg fra Vebjørn. Fem minutter før pause fikk Rindal straffe etter at Jarl Oskar ble dyttet overende. Jarl O. tok selv straffen, og satte den som vanlig knallhardt og utagbart tilside for keeper til 2-0. Første omgang endte 2-0. Dette var kanskje den beste omgangen som laget har prestert i år. Forsvarsspillet satt som det skulle i denne omgangen, og samtlige angrep som National kom med ble avfeid på et betryggende vis. Og angrepsmessig viste det seg at Rindal var atskillig kvassere enn National.

21. august 2012 Les mer...

Nytt tap for G16

Mot Nardo på Trollbanen mandag var målet å få vist seg fra en bedre side enn hva tilfellet var mot Rissa i gårdagens kamp. Ikke en helt enkel motstander å få rettet opp skuta på heller, i og med at Nardo ble nr 2 i denne divisjonen i vår.

Guttene klarte allikevel til fulle å rette opp den heller svake Rissa-kampen. Og det på tross av at noen av våre mest erfarne spillere ikke kunne stille til denne kampen på grunn av A-kamp på tirsdag. Hele laget var i en helt annen modus enn hva tilfellet var mot Rissa. Guttene var mer ”på tå hev”, og viste en imponerende innsats. Kommunikasjonen og den viktige positiviteten mot hverandre fungerte godt i samtlige 80 minutter. Og våre nye spillere fikk også i denne kampen vist at de allerede nå takler dette nivået. Med et fulltallig lag med tilsvarende innsats skal nok kommende motstanderlag utover høsten få mer enn nok å bryne seg på!
16. august 2012 Les mer...

Tøff start i 2. divisjon

Rindal startet høstsesongen med kamp borte mot Rissa søndag. Dette var også første kamp i 2. divisjon etter at laget rykket opp etter å ha vunnet vår-serien.

Rissa viste seg å være et meget velspillende og jevnt besatt lag med mange hurtige og driblesterke spillere. Et av de beste lagene vi har møtt i hele sommer. Rindal stilte med et noe redusert lag til denne kampen. Flere av spillerne pådro seg kraftig forkjølelse i etterkant av Norway Cup og som de ennå sliter med. Og flere av våre spillere er på ferie. Og som om ikke dette var nok av gode bortforklaringer, så sørget fergeforsinkelser for at vi ikke rakk oppsatt kamptidspunkt. Men vi fikk satt ut kampstart med 15 minutter slik at vi fikk litt tid til oppvarming. Og såpass må det være etter ca tre timer i bil.
15. august 2012 Les mer...
Aksel og Vebjørn (Trio)

Kvartfinale i Norway Cup for G16

Gutter 16 stilte med lag i årets Norway Cup (som feiret 40 år i år). Rindalingene havnet i gruppe med Trio, Sola FK og Giv Akt. En gruppe som skulle vise seg å bli meget tøff.

Rindalingene fikk en hard start mot Trio, og tapte hele 9-0. De møtte et godt lag, men spilte samtidig sin dårligste kamp for året. Neste kamp, mot Sola FK, var en mye bedre kamp, men også her ble det et solid tap med 5-0. Siste kamp i gruppespillet var mot Giv Akt, som hadde spilt jevnt med de to første motstanderne våre, så vi visste at også dette ble en tøff match. Men dette ble en jevnspilt match, og Jarl Oskar setter inn 1-0 på straffe for Rindalingene. Giv Akt scorer i andre omgang, og kampen ender uavgjort 1-1.

7. august 2012 Les mer...
Vebjørn og Jonas med to mål hver

Seier over Heimdal - Opprykk til 2. div!

G16 spilte i kveld sin siste seriekamp i vårserien mot Heimdal 3 på Trollbanen. For å bli serievinnere i vårserien måtte laget vinne denne siste kampen. Helst med mange mål, slik at Meldal som har sin siste kamp i morgen mot Orkanger 2, får det tøffest mulig. Og det ser nå ut til at Meldal får en tilnærmet umulig oppgave da de etter denne kampen må slå Orkanger med 22 mål.

Heimdal viste seg å by på god motstand. Men oppskriften til Rindals trenerkorps var som vanlig å gå ut i hundre. Etter 6 minutter vant Vebjørn ballen utenfor 16-meteren, driblet av 2 heimdalinger og plasserte ballen sikkert i mål bak Heimdals gode keeper. Spillet bølget så litt fram og tilbake i det neste kvarteret. Anders NL hadde et kjempeskudd i krysset etter 18 minutter, men dessverre gikk ikke ballen inn. I stedet kom Heimdal mer med, og i det 22. minutt kom de seg litt lett igjennom Rindals forsvar og satte ballen i mål til 1-1.

18. juni 2012 Les mer...

Valset over Skaun 2

Lørdagskampen på Skauns hjemmebane Moan kunstgress ble som ventet aldri noe spennende oppgjør. Allerede i det første spilleminutt fikk Rindal corner, og Jostein banket inn 1-0. Jarl Oskar fulgte så opp fem minutter senere til 2-0. Og så gikk det bare slag i slag omgangen igjennom. Vebjørn 0-3 og 0-4. Jonatan banket så inn 0-5 før Vebjørn igjen var frempå med 0-6. Nestemann ut var Aksel som knallet inn 0-7 målet. Og i det 32. minutt var Vebjørn frempå nok en gang og la på til 0-8. Til sist i første omgang kom Anders L. til med gofoten, og fastsatte pauseresultatet til 0-9! Mange glimrende angrep forble også målløse i denne veldig velspillende omgangen.
10. juni 2012 Les mer...
Jonas mot Byneset

Brakseier 12-0 over Byneset

Det knyttet seg en viss spenning til denne kampen i og med at Byneset hittil i år kun hadde sluppet inn 10 mål totalt. Noe som skulle tilsi at forsvar og målvakt skulle holde en bra standard.

På en noe regntung Trollbane etter et kraftig regnskyll noen timer før kampstart, ble imidlertid Byneset utspilt etter alle kunstens regler i kveld. Rindal gikk ut i hundre, og allerede etter ett minutt lå den første ballen i nota. Målet kom etter corner fra Anders L. som Vebjørn headet i mål. 2-0 sørget Aksel for etter et flott skudd fra 16-meteren, rett i krysset.