Ny storseier for guttelaget

Etter sterke 8-2 mot Charlottenlund 2 sist fredag, var det i går kveld duket for et spennende møte mot Sverresborg hjemme på Skogsletta. Det skulle tidlig vise seg at guttene bare fortsatte den gode trenden fra Trondheimskampen.

Vebjørn, som nå virkelig er i kanonform, skaffet laget straffespark allerede etter 10 minutter. Jarl Oskar satte straffen som vanlig sikkert i mål (bildet). Bare minuttet etter satte Vebjørn inn 2-0 etter et frisparkinnlegg fra Anders L. Etter 20 minutter driblet så Vebjørn av en forsvarer og banket ballen i nota. Og sannelig headet han ikke inn sitt tredje mål ved å heade inn ballen bak en fortvilt Sverresborg-keeper etter et perfekt slått hjørnespark av Anders L. Pauseresultat 4-0.En omgang med veldig solid og godt spill av Rindal. Bortelagets trener konstaterte at de ble skikkelig overrasket av Rindals hurtige spill i lengderetningen.

Rindal - Sverresborg
Etter pause kom Sverresborg litt mere med i kampen etter å ha foretatt noen justeringer. Men de tok seg aldri inn på en slik måte at det var noen større fare på ferde for Rindal. Atten minutter ut i omgangen fikk imidlertid gjestene ”karret” til seg et mål på et av sine få angrep. Tjuetre minutter og Rindal får corner. Denne ekspederes som vanlig av Anders L, og ballen lander til slutt hos midtstopper Jostein som står litt bak i feltet. Han sender ballen på direkten helt oppe i krysset til 5-1. Fem minutter før slutt får Sverresborg nok et mål etter et sammenspark med vår keeper, godt utenfor 16-meteren. Ballen går dessverre for oss i feil retning direkte mot vårt mål… Sluttresultatet blir dermed 5-2.

Dette var nok en skikkelig god kamp av G16! Etter en litt svak åpning av høstserien i 2. div., er det bare å konstatere at nivået her er fullt ut noe vi behersker. Midtbane og forsvar jobber nå veldig godt sammen, og dette skaper trygghet fremover på banen. Samtlige spillere ser hele tiden etter pasningsalternativer når de har ballen, og de har også blitt mye flinkere i å gjøre seg spillbare i angrepsspillet. Med en slik innstilling skapes det mye flott fotball for oss som ser på, og ditto stor frustrasjon hos motstanderne.

Spillerstall: Anders Grytbakk, Torbjørn Glåmen, Vegard Almås, Jostein Lilleløkken (1), Gjermund Tiset, Anders Nerbu Løfald, Hans Ole Røen Halle, Jonas Nergård Tørset, Vebjørn Trønsdal Bævre(3), Aksel Norli, Jarl Oskar Mykkelgård(1), Jonas Rognskog, Kristian Glåmen, Tølløv Heggem, Stian Bolme.