Bak fra venstre: Ida Julie Løset, Henny Elin H Gåsvand, Ann Marie Langø, Sigrid Moen Bævre, Nelly Skjølsvold,
Foran fra venstre: Maren Halgunset, Eline Romundstad, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen, Maren Trønsdal Lund, Oddrun Berdal.

Resultater for J14 sesongen 2012

Her finner du alle resultatene fra J14s kamper i 2012-sesongen.
Les mer...

Seier i sesongavslutningen mot Skaun

Torsdag 4. oktober hadde vi sesongens siste kamp borte mot Skaun på kunstgress. En heller dårlig statistikk på kunstgress førte til at vi var spente på om vi ville klare poeng i denne kampen.

Kampen startet veldig godt for oss med et mål allerede i det 2. minuttet. En veldig god prestasjon av Gine som etter ett innkast fra siden tok med seg ballen og lobbet over keeper som hadde kommet ut for å gjøre målet mindre. Nydelig mål. Etter dette var det jevnt fordelt med sjansene mellom oss og Skaun, men det var vi som scoret, først var det Henny som etter 28 minutter løp igjennom og satte ballen kontrollert i mål før Gine scoret sitt andre mål for dagen og vi gikk til pause med 0-3 ledelse.

Skaun hadde vært frempå flere ganger i 1. omgang, men litt udyktighet og en sikker og god Nelly i mål førte til at vi ikke slapp inn mål i 1. omgang. Derfor var vi tydelige på at vi også måtte ha full fokus i 2. omgang for ikke å slippe Skaun inn i kampen. En del småskader i laget førte til spenning på om vi greide å fullføre kampen med 11 mann på banen. Fra tidligere var Nora ute med skade og Eline måtte ut i pausen med skade i hælen. Midt i 2. omgang måtte også Henny ut med en vridning i nakken.

11 minutter ut i andre omgang utlignet Skaun til 1-3 etter et kjempe skudd som keeper ikke hadde mulighet til å gjøre noe med. Etter 15 minutter gjør Nelly en feberredning som redder oss fra å slippe Skaun skikkelig inn i kampen. Like etter hadde Skaun nok en målsjanse før vi igjen tar tak i kampen. Vi gjør noen omrokkeringer i laget for å få litt mere trøkk igjen fremover på banen. I det 25. minuttet får vi en dobbelsjanse med Oddrun og Søgni, uten at det blir mål denne gangen. Like før kampslutt punkteres kampen med mål av Oddrun etter et innlegg fra Mali fra høyre side, og vi vinner dermed 1-4.

Superfornøyd med jentene i denne kampen. En skikkelig gau gjeng som har blir bedre og bedre i løpet av sesongen og i denne kampen var vi gode alle sammen!
7. oktober 2012
Søgni

To kamper og 6 poeng i uke 39

Forrige uke spilte vi kamp både torsdag og søndag, mot henholdsvis Orkla og Klæbu. I tillegg var vi på Lerkendal og så Rosenborg - Haugesund på fredag. Det ble seier i alle tre kampene.
5. oktober 2012 Les mer...

Herlig seier over Lensvik

Torsdag 13. september tok J14 i mot Lensvik til match på Rinnvollen.

I dag var jentene «på» fra start igjen og det resulterte i scoring i første angrep. Mali kom ned på linja og fikk lagt inn foran mål. Der var Sigrid på plass og satte ballen kontant i mål. Et nydelig angrep.

Lensvik hadde en rask og dyktig spiss som satte oss på en del vanskeligheter i løpet av hele kampen. I det 15. og 22. minuttet kom Lensvik igjennom og satte ballen i mål to ganger før vi igjen lykkes i å få ballen i mål. I det 25. minuttet fikk Gine et kjempe treff på en retur, da hun på direkten fra ca 20 meter klinket ballen i mål. Like etter var det Henny som kjempet seg igjennom og satte ballen i mål. To minutt senere var Henny igjen alene med keeper, men denne gangen gikk ballen utenfor. Vi gikk til pause med ledelse 3-2.

Starten på 2. omgang var nesten like bra som 1. omgang. Etter 1 minutt spilte Eline Henny glimrende igjennom, men skuddet gikk denne gangen på keeper. Like etter kjempet Henny til seg ballen og alene med keeper satte hun ballen glimrende i mål. Vi leder 4-2. I denne perioden kjempet Henny bra og vant mange dueller.

Lensik presset oss litt i de neste minuttene for å få en redusering. Men en tøff Eirin i spissen satte standarden med kontant og tøft spill. I tillegg hadde Nelly noen gode redninger slik at reduseringen ikke kom før i det 25. minuttet. Litt omrokkeringer på laget de siste 15 minuttene gjorde også til at det ble ekstra spennende, men vi holdt ut og vant 4-3 og tok dermed våre første 3 poeng i høstsesongen.
14. september 2012

Knepent tap mot KIL/Hemne

Torsdag 6. september var det bortekamp mot KIL/Hemne. På grunn av mye regn de siste dagene ble kampen spilt på kunstgress.

I kampens 5. minutt kom KIL/Hemne igjennom på sin høyre side og fikk lagt inn foran mål. KIL/Hemne sin ving satte ballen i mål. Hjemmelaget scoret nok en gang slik at pauseresultatet ble 2-0 til KIL/Hemne. Denne omgangen var vi ikke «på» og da vinner vi ikke kamper….

KIL/Hemne var bedre enn oss også i 2. omgang uten å score. De siste 20 minuttene prøvde vi å bytte Sigrid og Oddrun (midtstopper og spiss) noe som ga oss noen store sjanser, som vi med litt mere flaks kunne lykkes med. Oddrun var igjennom et par ganger, men KIL/Hemnes gode midtstopper var faktisk like rask som Oddrun, og vi lykkes ikke helt med å få ballen i mål.

Til neste kamp må vi igjen vise at vi ønsker å vinne kamp, da blir det SEIER igjen.

Tap mot Nidelv og Vestbyen

23. august spilte J14 borte-kamp mot Nidelv.På kunstgress ble vi presset bakover i stort sett hele første omgang, uten at Nidelv greide å score. Mot spillets gang var det vi som fikk det første målet. Det var Henny som scora i 2. omgang. Nidelv utlignet og scoret ytterligere 2 mål slik att sluttresultatet ble 3- 1 til Nidelv. Det ble en fortjent seier til Nidelv.

30. august var det ny kamp, denne gang mot Vestbyen.

Kampen gikk i strålende vær på en kjempe fin gressmatte på Rinnvollen. Det ble en jevn første omgang. Vestbyen gikk tidlig opp i ledelsen, før Gine utlignet til 1- 1 etter ett langskudd. Før pause puttet Sigrid ett mål slik at pauseresultatet var 2-1 til Rindal.

Etter pause scora Vestbyen to ganger før vi utlignet til 3-3 ved Sigrid.

Mot slutten av kampen scora Vestbyen ytterligere tre ganger slik at sluttresultatet ble 3-6. Vi er godt fornøyd med vår egen innstas i denne kampen, Vestbyen var større og jevnt over ett bedre lag enn oss.

Poengdeling mot Kattem på Rinnvollen

Torsdag 16. august var det Kattem som gjestet Rinnvollen i det varme været.

Det er Kattem som scorer kampens første mål etter 22 minutt, men bare sju minutter senere er Gine frampå for Rindalingene og lager balanse i regnskapet. 1-1 står seg til pause.

I andre omgang har både Henny og Gine stor sjanser, uten at balle går i mål. Halvtimen ut i omgangen er det Mali som legger et fint innlegg til Maren L. som setter ballen fint i mål til 2-1. Men gjestene vil være med på moroa, og utligner til 2-2 bare minutter senere.

Dermed ble sluttresultatet 2-2. Litt surt at seieren glapp i sluttminuttene, men allikevel godt fornøyd med starten på høstsesongen. Jentene gjorde en bra nnsats i varmen.

Uavgjort mot serieleder Orkanger

Jenter 14 spilte i går sin siste kamp i vårsesongen hjemme mot ubeseirede Orkanger på Rinnvollen. Jentene hadde derfor liten tro på poeng i denne kampen før start. Vi bestemte oss for å starte i 100 og jobbe veldig hardt for at de ikke skulle få en tidlig scoring.

Første omgang ble en ganske jevn hvor begge lag skapte mye bra spill og kom til en del store sjanser. Orkanger hadde veldig gode vinger som skapte en del vanskeligheter for oss, med gode innlegg foran mål. Etter 5 minutter kom de gjennom på sin høyre side og Orkanger gikk opp i ledelse. Ikke lenge etter kom Henny til en stor sjanse, men skuddet gikk denne gangen like utenfor. Etter 14 minutter kom Mali igjennom fra sin høyre side og sendte i vei et langskudd som gikk over keeper og i mål, et nydelig mål.
20. juni 2012 Les mer...

Poengdeling mot Stadsbygd

Onsdag kveld spilte J14 bortekamp mot Stadsbygd. Kampen gikk på kunstgress i strålende spillevær.

Vi ble presset bak på banen de første 25 minuttene av kampen, uten at Stadsbygd klarte å skape de helt store sjansene. Etter hvert tok vi mer over kampen og fikk laget lenger frem på banen. I denne perioden greide vi å vinne ballen raskt tilbake når vi mistet den og skapte i løpet av de siste 15 minuttene av omgangen flere store sjanser. Etter 30 minutter kom kampens største sjanse da Sigrid helt alene med keeper satte ballen til side for mål. Like etter hadde Sigrid en halvsjanse som gikk utenfor. I det 33. min gikk ballen igjen på feil side av stengene etter et fint innlegg fra Mali fra høyre kanten. Ikke før etter 40 minutter blåste dommeren til pause på stillingen 0 - 0.

2. omgang startet som 1. omgang avsluttet med et visst press fra oss, uten at vi skapte like mange store sjanser. I omgangens 5. minutt ble Sigrid spilt igjennom av Eline, men avslutningen gikk utenfor. Etter 8 minutter hadde Eline en sjanse fra litt skrå vinkel, ballen gikk også denne gangen utenfor. I det 22 minuttet kom endelig scoringen, det var Henny som fikk til et skudd fra kort hold som gikk direkte i mål. Kampen bølget frem og tilbake og det så ut som vi skulle greie å få med oss 3 poeng hjem, men 3 minutter før slutt blåste dommeren for straffe. Nelly som ellers sto en veldig god kamp kunne ikke gjøre noe med skuddet fra Stadsbygd-spilleren.

Sluttresultatet ble 1–1 og vi tok vårt første bortepoeng for sesongen. Vi ligger fortsatt på 3. plass med 10 poeng, like mange som Meldal på 2. plass. Vil ellers fremheve Oddrun i dag som nok en gang stod frem som vår viktigste spiller og gjorde en kjempekamp. Foruten Elin, som var hjemme med sykdom, var alle med til Stadsbygd.
10. juni 2012

Slo Meldal 5 - 2

Torsdag kveld gjestet Meldal J14 Rinnvollen, til skikkelig lokaloppgjør.

I de første 10 minuttene av kampen ble vi hardt presset av Meldal. De hadde en veldig sterk spiss som satte oss på den ene prøven etter den andre i løpet av hele 1. omgang. Selv om Meldal startet best var det vi som fikk den første scoringen. Corner ble slått av Mali fra høyre, ballen landet til slutt i retur-område hvor Gine fikk skutt et nydelig mål fra 20 meter som gikk direkte i mål.

Ikke lenge etter ble Henny spilt igjennom av Mali, som nydelig satte ballen i mål. Selv om Meldal reduserte til 2-1 etter 18 minutter var vi veldig gode fra vårt første mål og ut resten av omgangen. Vi fikk puttet ennå et nydelig mål ved Nora som kom inn på bakerste stolpe og satte innlegget kontant i mål. Vi gikk strålende fornøyd til pause med 3–1 ledelse.

2. omgang ble ganske grei for oss da Meldal valgte å flytte den farlige spissen sin bakover på banen. Vi datt litt sammen spillemessig i 2. omgang, men allikevel en omgang hvor vi hadde god kontroll. Sigrid ble spilt igjennom etter 13 minutter av andre omgang og scoret sikkert. Etter 20 minutter gjorde Henny en god jobb og kom til en stor sjanse. Skuddet gikk like utenfor. I det 25. minuttet hadde vi en trippelsjanse som noe uheldig ikke endte i scoring. Nora var i skikkelig form i kveld og puttet ennå et mål i det 27. minuttet. Meldal reduserte like før slutt slik at sluttresultatet ble 5 – 2 og vi er fortsatt ubeseiret på hjemmebane.

I kveld stilte vi uten vår vanlige keeper Nelly som var syk og Søgni som var på ferie. Ellers var alle med og gjorde en god kamp. Da Nelly var syk trådte Maren H. til og spilte strålende i mål i dag.

I morgen drar vi til Sunndal for å delta på Hydro cup. To kamper i morgen kveld, en på lørdag og minst en på søndag. Vi gleder oss!
31. mai 2012
J14 ubeseiret på hjemmebane

Fortsatt ubeseiret på hjemmebane

Torsdag 24. mai ble det seier 2–1 over Lensvik på Rinnvollen. Det ble en veldig jevn kamp hvor begge lag skapte en del store sjanser.

Mål ble det ikke før det gjensto ca. 20 minutter av kampen. Henny E Gåsvand og Maren T Lund scoret da to kjappe mål, før Lensvik utlignet til 2-1.

Vi er strålende fornøyd med å være ubeseiret på hjemmebane i årets serie. Vil i denne kampen spesielt skryte av det defensive spillet til hele laget fra spiss til forsvar. Tapte vi ballen var vi hurtig på riktig side av ballen og la press på motstanderne. Dette gjorde at vi raskt vant ballen tilbake. Alle våre 15 spillere var med på kampen.

28. mai 2012 Les mer...

Tapte i jevn kamp

Fredag var jenter 14 på Orkanger kunstgress hvor vi møtte Orkla.

Vi førte kampen fra start og hadde et godt overtak på Orkla i de første 10 – 15 minuttene av kampen. I denne perioden hadde vi et fint skudd av Henny og veldig stor sjanse som Sigrid satte utenfor. Etter hvert jevnet kampen seg ut, Orkla hadde ett stangskudd og etter ca 25 minutter av kampen gikk Orkla opp i ledelsen etter et langskudd som sneik seg inn helt nede i høyre hjørne for keeper. Dette ble pause resultatet.

Vi startet 2. omgang litt dårlig og ble presset litt bakover på banen, uten at Orkdal greide å skape de helt store sjansene. Utover i omgangen tok vi gradvis over spillet igjen og presset på for en redusering. Vi kom til flere gode innlegg i denne perioden som vi burde ha satt i mål. I stede var det Orkla som punkterte kampen 5 minutter før slutt. Sluttresultatet ble derfor 2 - 0.

Periodevis spilte vi en god kamp og spillet blir bedre for hver kamp. Dette er et lag vi kan slå hjemme på Rinnvollen. Alle våre 15 spillere var med på kampen.
21. mai 2012

Hjemmeseier mot Skaun

Etter en tung start i 1. runde borte mot KIL/Hemne var det strålende fornøyde jenter som kunne juble over seier i årets aller første hjemmekamp. Etter en ganske jevn første omgang var det vi som fikk den første scoringen i det 30. minuttet da Sigrid Moen Bævre ble spilt igjennom og scoret et fint mål. Dette ble også pauseresultatet.
12. mai 2012 Les mer...

Tøff start på sesongen

Det ble en tøff start på sesongen for J14 borte mot KIL/Hemne 3. mai, som til slutt endte med tap 0 -9. Ingen av våre jenter har spilt 11’er fotball før og med vårt unge lag ble det tap for et bedre lag. Allikevel var det mye positivt ved kampen, så vi skal nok komme sterkere tilbake etterhvert som vi får mer erfaring med 11’er fotball.