Uavgjort mot serieleder Orkanger

Jenter 14 spilte i går sin siste kamp i vårsesongen hjemme mot ubeseirede Orkanger på Rinnvollen. Jentene hadde derfor liten tro på poeng i denne kampen før start. Vi bestemte oss for å starte i 100 og jobbe veldig hardt for at de ikke skulle få en tidlig scoring.

Første omgang ble en ganske jevn hvor begge lag skapte mye bra spill og kom til en del store sjanser. Orkanger hadde veldig gode vinger som skapte en del vanskeligheter for oss, med gode innlegg foran mål. Etter 5 minutter kom de gjennom på sin høyre side og Orkanger gikk opp i ledelse. Ikke lenge etter kom Henny til en stor sjanse, men skuddet gikk denne gangen like utenfor. Etter 14 minutter kom Mali igjennom fra sin høyre side og sendte i vei et langskudd som gikk over keeper og i mål, et nydelig mål.
I denne perioden var Mali veldig aktiv og god og kom stadig til gode innlegg fra sin høyre side. Kampen bølget frem og tilbake uten de helt store sjansene før Gine kom til avslutning i det 30 minuttet. Det var et nydelig skudd av Gine fra 25 meter som gikk direkte i mål. Omgangen avsluttet med en mål sjanse av Ann Marie etter innlegg fra høyrekanten. Vi gikk dermed til pause med ledelse 2-1.

Andre omgang ble vi kjørt skikkelig bak på banen og Orkanger presset på for redusering. Trekker spesielt frem Oddrun som sikret godt og ryddet unna de som kom igjennom. Orkanger hadde spillere med god skuddfot, men Nelly sto veldig godt i mål i dag og holdt oss inne i kampen. Allikevel etter 20 minutter av andre omgang kom den gode venstre-vingen til Orkanger igjennom og scoret et fint mål, som var utagbart for keeper. Vi holdt tett resten av kampen og vi gikk av banen med 2-2.

Hele laget jobbet svært godt i dag og vi fikk lønn for strevet. 1 poeng i dag sikret oss nemlig 11 poeng og 3. plass på tabellen etter endt vårsesong. Foruten Eirin (ferietur) var alle våre spillere med i denne kampen.