To kamper og 6 poeng i uke 39

Forrige uke spilte vi kamp både torsdag og søndag, mot henholdsvis Orkla og Klæbu. I tillegg var vi på Lerkendal og så Rosenborg - Haugesund på fredag. Det ble seier i alle tre kampene.
J14 mot Klæbu

Torsdag 27. september kom Orkla på besøk. Vi forventet en jevn kamp da vi før dagens kamp lå på plassen foran Orkla. Et litt surt bortetap 1-0 fra vårsesongen førte til at vi var klar for å ta poeng mot Orkla på hjemmebane.

Vi var det førende lag i store deler av kampen, og skapte mange store sjanser uten at ballen ville i mål. Ti minutter ut i andre omgang fikk vi frispark på 18 meters hold som Gine satte kontrollert i mål.

Det ble ingen flere mål i kampen, så selv om vi følte at vi hadde god kontroll var det nerver helt til dommeren blåste av. 1-0 og tre velfortjente poeng til oss.

Søndag 30.september kom tabelltoer Klæbu på besøk til årets siste hjemmekamp. De hadde kun ett tap mot serieleder Vestbyen før de kom til Rinnvollen. Så langt i høstsesongen har vi ikke tapt på hjemmebane , men har hatt en heller dårlig statistikk på kunstgress. Vi var derfor klar på at vi hadde muligheter til å ta poeng også i dag.

Kampen startet veldig bra for oss med mål i første angrep. Det var Mali som fikk lagt inn foran mål, der Sigrid satte ballen kontant i mål. Klæbu var ganske sjokkerte, og vi presset på også i resten av omgangen uten at vi fikk flere mål. Vi hadde blant anna to store sjanser ved Sigrid og Søgni i det 10. og 35. minuttet, men ballen ville ikke i mål ved disse anledningene.

I andre omgang var det et helt anna Klæbulag som kom på banen, og det var tydelig at trenerne hadde sagt noen fortjente(?) ord i pausen. Sjøl om Klæbu var kvassere i denne omgangen, var vi allikevel med i kampen. Kampen bølget frem og tilbake uten at vi hadde de helt store sjansene før det hadde gått 20 minutt av 2. omgang. Ann Marie kom igjennom på en stor sjanse, og fikk skutt på mål, og like etter gikk et skudd fra Sigrid i tverrliggeren. I det 22. minuttet hadde Gine et kjempeskudd som gikk like utenfor. Så i det 23. minuttet var Sigrid igjen frempå og scora et nydelig mål.

To skader i løpet av andre omgang på Eline og Maren L., og en halvskadet Mali førte til at det ble mange rokkeringer på laget på slutten. Allikevel fortsatte vi å skape noen sjanser, blant anna var Henny igjennom og hadde en stor sjanse i det 30. minuttet. 3 minutter før full tid reduserte Klæbu til 2-1 som ble sluttresultatet. En veldig god kamp av oss, og en fortjent seier.

Lerkendaltur 28. september, Rosenborg – Haugesund
Tradisjonen tro var nesten hele laget på Lerkendal for å heie frem Rosenborg i gullkampen. Veldig sosialt, gøitj og mange mål gjorde dette til en minnerik kveld.

En veldig god uke for oss med 6 poeng og seier på Lerkendal :)