Lagbilde J14 2012

Hjemmeseier mot Skaun

Etter en tung start i 1. runde borte mot KIL/Hemne var det strålende fornøyde jenter som kunne juble over seier i årets aller første hjemmekamp. Etter en ganske jevn første omgang var det vi som fikk den første scoringen i det 30. minuttet da Sigrid Moen Bævre ble spilt igjennom og scoret et fint mål. Dette ble også pauseresultatet.
Det var Skaun som fikk den beste starten i 2. omgang, og etter 10 minutter utlignet de. I denne perioden holdt Nelly Skjølsvold oss inne i kampen med et par kjemperedninger. Like etter Skaun sin redusering gikk vi igjen opp i ledelsen etter ett kjempeangrep. Mali Trønsdal Bævre ble fint spilt igjennom på høyre kanten, hun gikk ned på linjen og fikk lagt et glimrende innlegg inn foran mål, som Maren Trønsdal Lund satte direkte og kontant i mål. Ikke lenge etter pungterte vi kampen med et langskudd fra Gine Fugelsøy som gikk i mål. Etter dette presset vi på og skapte flere store sjanser, blant annet ett skudd i stanga.

Kampen endte med seier 3-1. Alle jentene har hatt stor fremgang den siste uka, så nå gleder vi oss til neste ukes bortekamp mot Orkdal.

Rindal FK stilte med følgende spillere:
Bak fra v: Ida Julie Løset, Henny Elin H Gåsvand, Ann Marie Langø, Sigrid Moen Bævre, Nelly Skjølsvold, Gine Fugelsøy, Søgni Mogstad Strand, Nora Lillegård, Eirin Eline Mogset.
Foran fra v: Maren Halgunset, Eline Romundstad, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen, Maren Trønsdal Lund, Oddrun Berdal.