Knusende storseier over Charlottenlund 2

I skikkelig ruskevær, og med et på forhånd varslet upålitelig flomlysanlegg, ble Charlottenlund 2 avkledd etter noter denne fredagskvelden. Det gikk ikke mer enn 3 minutter fra en noe stasjonær dommer blåste i gang kampen, før Jarl Oskar hadde banket inn to mål. Den første scoringen kom etter at Jarl Oskar løp igjennom og skjøt ballen knallhardt over keeper. Det andre kom etter en straffe som Jonas NT besørget da han ble felt i en klar scoringsposisjon på 9 meteren.

Rindal fortsatte kjøret også etter dette, men fikk etter hvert litt mer motstand uten at det var skikkelig fare på ferde. Etter halvtimen tråklet Vebjørn seg igjennom og la på til 3-0. Fattige to minutter etter var Stian Bolme frempå fra sin venstre kant. Han driblet seg framover i stor fart fra hjørnet av 16-mteren, og skjøt ballen fra 5 meter høyt i nett-taket og besørget 4-0. ”- Itj nånn villa ga på me, å keepern sto så æn påle på stræken. Så e kom itj på nå anna å gjerra e..” – kunne G16-debutanten noe unnskyldende melde i pausen. Et mål for øvrig helt i samme gate som vi tilårskomne husker Bohinen gjorde mot England i 1993. 0-4 ble også pauseresultatet.
Rett etter avspark i andre omgang spiller Vebjørn seg fint framover på venstresiden sammen med Torstein Heggem, og Vebjørn avsluttet det flotte veggspillet med skudd og 5-0! Etter kvarteret spilt i andre omgang fikk gjestene en gratissjanse hvor de kunne redusere til 1-5. Tjueto minutter ut i omgangen tok Vebjørn skikkelig tak og driblet seg gjennom alt som var av byfolk og sendte ballen i nota til 6-1.

Få minutter senere var han sistemann på ballen etter corner, og det stod 7-1. Når ca 25 min. var unnagjort kollapset de underdimensjonerte sikringene for flomlyset. Dommeren måtte bare blåse av for en 7-8 minutters pause for at sikringene kjølnet og lyset kunne restartes. Etter et noe pussig lysshow i noen minutter kunne kampen så fortsette. Hjemmelaget kom seg til en halvsjanse, og fikk ballen noe heldig i mål på en markkryper fra ca 16 meter til 2-7. Et par minutter av ordinær tid gjenstår i det Anders NL løper igjennom forsvaret og fastsatter sluttresultatet til 8-2. Like etter avspark gikk så lyset igjen i svart, og det var ikke annet å gjøre for dommeren enn å blåse av kampen. En riktig god kamp av guttene som nå virkelig synes å ha funnet høstformen!

Kampens spillere: Anders Grytbakk, Torbjørn Glåmen, Vegard Almås, Jostein Lilleløkken, Gjermund Tiset, Hans Ole Halle, Anders N. Løfald (1), Vebjørn T. Bævre (4), Stian Bolme (1), Jonas N. Tørset, Jarl Oskar Mykkelgård (2), Jonas Rognskog,Torstein Heggem. (Aksel Norli, Tølløv Heggem, Lars Olav Kirkholt og Kristian Glåmen spilte ikke pga skader/sykdom).