Storseier hjemme mot Ørland

I strålende høstvær møtte vi Ørland på Skogsletta mandag kveld. Og kampen skulle fort vise seg å bli like strålende som været.

Allerede etter fem minutters spill knaller Jonas NT ballen i mål etter et flott innlegg fra Vebjørn. Like etter blir Vebjørn felt inne i straffefeltet, og det dømmes helt korrekt straffe. Jarl Oskar setter ballen nede i hjørnet, men keeper får en hånd på ballen og redder. Hans Ole er imidlertid veldig kjapt frampå på returen, og slår ballen inn igjen til Jarl Oskar som nå setter ballen i mål til 2-0. Når halvtimen er unnagjort blir så Jarl Oskar felt i det han er helt alene med keeper. Dommeren viser ut forsvarsspilleren i og med at han var bakerste mann og hindret en åpenbar målsjanse.
g1603092012012
Etter pause ble det et råkjør mot Ørlands mål. Fire minutter spilt og Vebjørn drar til med et langskudd fra ca 20 meter som går som ei kule opp i krysset. Etter sju minutter kommer Vebjørn seg nok en gang alene igjennom. Denne gang plasserer han ballen lekkert til høyre for målvakten og en betryggende 4-0 ledelse!

Og det er så vidt Ørland får løst ballen etter scoringen før Jonas spilles igjennom og banker ballen i nota. Men denne nettkjenningen avblåses dessverre for offside. Tjue minutter ut i omgangen er Jonas NT frampå igjen. Nå smeller han til fra ca 16 meter og ballen feier knallhardt over hodet på Ørlands målvakt til 5-0. Noen minutter senere får Kristian et veldig flott innlegg fra Vebjørn. Kristian gjør ingen feil og setter inn 6-0 og kan feire sin første scoring i år.

Litt over halvtimen ut i omgangen sender Vebjørn igjen et skudd mot mål fra 17-18 meter. Ballen får en retningsforandring via en Ørlandspiller, og i mål til 7-0. Like før slutt får Vebjørn nok en gang spilt ballen til Kristian på hjørnet av 16-meteren. Kristian er ikke snauere enn at han dribler seg igjennom og helt inn på fem. Iskald som en profesjonell goalgetter finter han ut Ørlands keeper og plasserer ballen hardt i mål. Med denne flotte prestasjonen fastsetter han også sluttresultatet til 8-0.

Dette var en skikkelig godt gjennomført kamp av alle ledd i laget gjennom hele kampen. Med slikt spill og innsats er ingen motstander uoverkommelig i denne divisjonen heller.