Uavgjort borte mot National

Mandag kveld tok turen til Trondheim og motstander National. Rindal var fra start av bestemt på å vise at ”bylag” kunne tuktes, selv på bortebane med kunstgress. Et dekke som vi møter på alle våre bortekamper, men dessverre fortsatt ikke har mulighet for å trene på her i hjemme.

Kamputviklingen viste seg å bli forholdsvis jevnbyrdig. Målprotokollen ble åpnet i det 19. minutt av Hans Ole, som dundret ballen i vinkelen etter et flott innlegg fra Vebjørn. Fem minutter før pause fikk Rindal straffe etter at Jarl Oskar ble dyttet overende. Jarl O. tok selv straffen, og satte den som vanlig knallhardt og utagbart tilside for keeper til 2-0. Første omgang endte 2-0. Dette var kanskje den beste omgangen som laget har prestert i år. Forsvarsspillet satt som det skulle i denne omgangen, og samtlige angrep som National kom med ble avfeid på et betryggende vis. Og angrepsmessig viste det seg at Rindal var atskillig kvassere enn National.

Andre omgang startet litt som forløpet var i første, dvs. med et lite overtak for Rindal. Jarl Oskar ble etter 12 minutter spilt flott igjennom og han la ballen sikkert til side for keeper til 3-0. Nå så det virkelig lyst ut for en 3-poenger i nattemørket på Byåsen!

Men 6-7 minutter etter scoringen kom National seg igjennom og reduserte til 1-3. Trønderne fikk nå virkelig blod på tann, og kastet alt de hadde framover. Angrepene kom hyppigere og hyppigere. Så 5 minutter før slutt ble en ball slått bak vår forsvarsrekke, og Vegard skulle klarere fra ca 20 m. Han var skikkelig uheldig og traff litt feil på ballen. Den gikk i en høy bue rett mot mål, og smatt inn mellom tverrligger og Anders G. til 2-3. Nå ble det en ulidelig nerve i kampen!

National bare økte sitt stormløp for å unngå hjemmetap og kapre ett poeng. I det siste ordinære spilleminutt ble ”ut av intet” en spiller fra deres midtbane slått igjennom, og han var med ett helt alene med vår keeper. Han beseglet sluttresultatet til 3-3. Kampforløpet sett under ett må vel dette sies å være et rettferdig resultat.