Brakseier 12-0 over Byneset

Det knyttet seg en viss spenning til denne kampen i og med at Byneset hittil i år kun hadde sluppet inn 10 mål totalt. Noe som skulle tilsi at forsvar og målvakt skulle holde en bra standard.

På en noe regntung Trollbane etter et kraftig regnskyll noen timer før kampstart, ble imidlertid Byneset utspilt etter alle kunstens regler i kveld. Rindal gikk ut i hundre, og allerede etter ett minutt lå den første ballen i nota. Målet kom etter corner fra Anders L. som Vebjørn headet i mål. 2-0 sørget Aksel for etter et flott skudd fra 16-meteren, rett i krysset.
g1604062012011
Anders nær ved å sette corneren direkte i mål, men det er Jonas som pirker den i mål
12 - 0
3-0 etter at Vebjørn nok en gang er frampå på corner. Han får gå opp helt uforstyrret ved nærmeste stolpe og header ballen i mål. 4-0 er det Jonas N.T. som besørger etter en retur fra keeper. Jonas starter umiddelbart når ballen fyres første gang, og er dermed helt alene med keeper når han må gi retur. 5-0 besørger Anders L. for når han knaller ballen i nota etter å ha mottatt en retur. 6-0 er det Jonas N.T. som setter etter litt fram og tilbake i feltet etter corner. Dette ble også resultatet til pause.

Andre omgang er ikke mer enn 5 minutter gammel før Vebjørn blir felt innenfor 16-meteren. Dommeren blåser helt korrekt straffe. Jarl Oskar finter Bynesets keeper til høyre, og setter ballen kontrollert til venstre og 7-0. 8-0 står Jørgen for med et hardt langskudd fra hjørnet av 16-meteren. 9-0 kommer etter 16 minutter som følge av et fenomenalt flott innlegg fra Vebjørn til Jonas N.T som bare har å legge breisida av foten på ballen. 10-0 er det Vebjørn som sørger for etter at han blir flott gjennomspilt og kommer alene mot keeper. Keeperen blir elegant driblet vekk, og ballen settes inn.

11-0 er riktig en perlescoring av Aksel! Han plasserer ballen i vinkelen fra ca 25 meters hold. Når det gjenstår 5 minutter av omgangen får Rindal nok en straffe. Denne gang er det Hans Ole som blir felt. Anders G, for anledningen spiss, skal ta denne. Han skyter hardt i venstre hjørne som Jarl Oskar, men denne gangen er straffen noen cm for langt til venstre, og går i stolpen og ut. Sluttresultatet 12-0 besørger Vebjørn etter et flott framspill av Tølløv. Nå har Bynesingene fått såpass respekt for Vebjørn at han får gå nærmest uforstyrret fram til 5 meteren og setter ballen lett i mål. Vi noterte kun én avslutning til Byneset i løpet av hele kampen. Dette var et ufarlig skudd 25 min. ut i andre omgang.

De mange frammøtte tilskuerne fikk nok en gang se en veldig godt gjennomført kamp av Rindal, hvor innsatsen var på topp i samtlige 80 minutter.

Rindal FK i dag (mål i parantes): Anders Grytbakk, Lars Olav Kirkholt, Vegard Almås, Jørgen Halgunset (1), Tølløv Heggem, Jonas Rognskog, Jonas N. Tørset (3), Jostein Lilleløkken, Gjermund Tiset, Jonatan Skarsvåg, Anders N. Løfald (1), Vebjørn T. Bævre (4), Aksel Norli (2), Hans Ole Halle, Jarl Oskar Mykkelgård (1)