Målrikt og spennende mot Orkanger

Laget var i skikkelig modus for å ta sin første seier i 2. divisjon på sitt fjerde forsøk, og avtalte å gå ut i hundre, når Orkanger gjestet Trollbanen mandag kveld. Men det er ikke alltid plan A lykkes… For allerede etter 2 minutter fikk Orkanger mål etter et veldig hardt og flott plassert langskudd.

Men selv om det gikk litt i mot de første minuttene kom guttene sterkere inn i kampen. Etter 9 minutter kunne Jonas (bildet) utligne til 1-1 etter et flott innlegg av Jarl Oskar. Rindal styrte nå fullstendig kampen, og gikk fortjent opp til 2-1 etter en corner. Noe fram og tilbake innenfor 5 meteren før Jostein fikk klemt i vei et skudd som gikk i nota.

Torbjørn
Så etter 21 minutter fikk Orkanger tildelt en heller tvilsom straffe, og stillingen var 2-2. Og nå gikk Rindal inn i en veldig dårlig periode. Ingenting stemte og usikkerheten bredte seg. Like før halvtimen var spilt fikk Orkanger nærmest ballen på sølvfat og gikk opp til 2-3. To minutter før omgangens fulltid fikk gjestene igjen satt ballen i mål etter litt ubestemmelig klareringsspill. Like etter avspark dro Anders L. til med et skudd. Dette gikk rett på keeper, men han måtte gi retur. Denne snappet Jonas NT og satte sikkert i nota tilside for keeperen til pauseresultatet 3-4.

Etter pause var Orkanger skikkelig på hugget, og hadde flere farlige angrep. Bl.a. hadde Lars Olav en virkelig kjempeflott reaksjonsredning og holdt Rindal fortsatt inne i kampen. (Lars Olav har i hele år plages med ett kne, og kunne heller ikke i denne kampen fullføre sin omgang).

Seks minutter ut i omgangen fikk Orkanger nok en straffe og gikk opp i 3-5. Men bare noen minutter etter reduserte Vebjørn til 4-5 etter et flott forsering nedover langs venstresida og hvor han gikk helt inn i femmeterfeltet og satte ballen bak keeper. To fattige minutter etter dette igjen gikk Orkanger opp til 4-6.

Så bølget spillet fram og tilbake i en periode, men hvor Orkanger nok hadde de farligste sjansene. Etter 27 minutter fikk de så et heldig mål (5-7) hvor Anders G. var veldig uheldig og gled i det han skulle slenge seg etter ballen. Hadde han ikke sklidd hadde dette ikke gått inn. Når to minutter gjenstod av ordinær tid økte gjestene til 5-8 etter corner. 3 minutter på overtid fikk Rindal corner, og Jonas banket inn kampens siste mål og fastsatte sluttresultatet til 6-8 i favør Orkanger.

En litt ”rar” kamp fra Rindals side da prestasjonene gjennom kampen varierte veldig fra det helt glimrende til mer middelmådige perioder. Skal kampene i denne divisjonen vinnes må nok prestasjonen være mer jevnt på høyde gjennom samtlige 80 minutter.

Laget: Anders Grytbakk, Jostein Lilleløkken, Vegard Elshaug Almås, Torbjørn Glåmen, Gjermund Tiset, Anders Nerbu Løfald, Vebjørn Trønsdal Bævre, Aksel Norli, Hans Ole Røen Halle, Jarl Oskar Mykkelgård, Jonas Nergård Tørset, Lars Olav Kirkholt, Kristian Glåmen, Tølløv Heggem, Jonas Rognskog, Lars Jonli.