Nytt tap for G16

Mot Nardo på Trollbanen mandag var målet å få vist seg fra en bedre side enn hva tilfellet var mot Rissa i gårdagens kamp. Ikke en helt enkel motstander å få rettet opp skuta på heller, i og med at Nardo ble nr 2 i denne divisjonen i vår.

Guttene klarte allikevel til fulle å rette opp den heller svake Rissa-kampen. Og det på tross av at noen av våre mest erfarne spillere ikke kunne stille til denne kampen på grunn av A-kamp på tirsdag. Hele laget var i en helt annen modus enn hva tilfellet var mot Rissa. Guttene var mer ”på tå hev”, og viste en imponerende innsats. Kommunikasjonen og den viktige positiviteten mot hverandre fungerte godt i samtlige 80 minutter. Og våre nye spillere fikk også i denne kampen vist at de allerede nå takler dette nivået. Med et fulltallig lag med tilsvarende innsats skal nok kommende motstanderlag utover høsten få mer enn nok å bryne seg på!
Allerede i det første spilleminutt skulle vi ha fått straffespark da Jarl Oskar ble klippet ned innenfor 16-meteren. Dommeren overså imidlertid elegant dette. Nardo hadde et visst overtak i spill utover i omgangen, og klarte å få inn to litt heldige mål i tillegg til at de fikk en litt billig straffe som de scoret på. Til pause stod det dermed 0-3.

I andre omgang var også Nardo best, men Rindal hadde flere gode angrep som kunne resultert i mål. Nardo lagde tre flotte mål på langskudd før 17 minutter hadde gått. I det 20 minutt satte Jarl Oskar fart, driblet seg fri men ble felt nok en gang inne i straffefeltet. Og i dette tilfellet blåste dommeren. Jarl Oskar tok selv straffen og satte den sikkert i mål. Dette ble kampens siste scoring, og Rindals eneste. Oppgjøret endte dermed 1-6. En kamp vi skal være godt fornøyd med mot et såpass sterkt lag.

Spillere: Anders Grytbakk, Lars Olav Kirkholt, Vegard Almås, Gjermund Tiset, Jonas Rognskog, Kristian Glåmen, Torbjørn Glåmen, Jostein Lilleløkken, Aksel Norli, Jonas N. Tørset, Jarl Oskar Mykkelgård, Torstein Heggem, Jørgen Gjerstad, Jonas Rindal.