Valset over Skaun 2

Lørdagskampen på Skauns hjemmebane Moan kunstgress ble som ventet aldri noe spennende oppgjør. Allerede i det første spilleminutt fikk Rindal corner, og Jostein banket inn 1-0. Jarl Oskar fulgte så opp fem minutter senere til 2-0. Og så gikk det bare slag i slag omgangen igjennom. Vebjørn 0-3 og 0-4. Jonatan banket så inn 0-5 før Vebjørn igjen var frempå med 0-6. Nestemann ut var Aksel som knallet inn 0-7 målet. Og i det 32. minutt var Vebjørn frempå nok en gang og la på til 0-8. Til sist i første omgang kom Anders L. til med gofoten, og fastsatte pauseresultatet til 0-9! Mange glimrende angrep forble også målløse i denne veldig velspillende omgangen.
Andre omgang ble litt mer ”så där” som Medel Svensson sier. Og det er nok kanskje ikke annet å forvente når man tross alt går til pause med tilnærmet tosifret ledelse. Den notoriske måljegeren Vebjørn åpnet imidlertid 2. omgangen med å nette allerede etter to minutter. Aksel fikk så sjansen etter et fenomenalt angrep og måkte inn 0-11 etter kvarteret spilt. Så fikk Skaun et frispark som resulterte i mål i mot. Deretter fulgte litt ukonsentrert spill og unødvendige balltap i 10-15 minutter før Vebjørn igjen får kontroll på ballen og banker den inn fra nærmere 20 meter helt oppe i krysset!

Like etter er det Skaun som er frempå med etter en langpasning, og får kapret til seg enda et trøstemål etter en misforståelse i Rindals forsvar. Mot slutten av omgangen går Jonas N.T. fra sin vante midtstopperplass til spiss. Han kvitterer som vanlig med å banke inn noen kjappe mål. Denne gangen får han tid til å sette to. Det første målet han setter kommer etter et veldig flott angrep hvor han elegant ”kjipper” ballen over keeper. Tre minutter før slutt blåser han ballen nesten til filler fra 16-meteren og fastsetter sluttresultatet til 2-14.

Dagens spillerstall: Anders Grytbakk, Lars Olav Kirkholt, Gjermund Tiset, Vegard Almås, Jostein Lilleløkken (1), Jonas N. Tørset (2), Jørgen Halgunset, Kristian Glåmen, Aksel Norli(2), Jonatan Skarsvåg(1), Vebjørn T. Bævre (6!), Anders Løfald, Jarl Oskar Mykkelgård (1), Hans Ole Halle, Tølløv Heggem.