Uavgjort og tap før ferien

Siden sist har Rindal J12 spilt to kamper. 12. juni dro vi over Hemnkjølen der vi møtte KIL/Hemne på Haugøyan stadion. Litt preget av en lang kjøretur på kronglete vei ble det en slapp 1.omgang. Etterhver ble det mange sjanser begge veier. Etter rot i KIL/Hemne-forsvaret fikk Marina kjempet inn et mål etter 12 minutter, samtidig som hun fikk et uheldig møte med stanga. KIL/Hemne tok over spillet etterhvert, og fikk inn to kjappe mål i det 16. og det 17. minuttt. Forsvaret spilte en meget god kamp, og redda mange store KIL/Hemne-sjanser. Til pause lå vi derfor under 2-1.
Etter pause starta vi mye bedre, og kom til mange fine sjanser. Emma kjempet godt på midten mot tidligere klubbvenninner, og kom seg fri gjentatte ganger. I det 8. minutt var Marina nok en gang på riktig plass, og fikk inn utligninga. 2-2 ble også sluttresultatet, og det tror vi begge lag var fornøyd med. Så fornøyd at Vidar likevel spanderte is på alle sammen før vi dro hjem!

Vårsesongens siste hjemmekamp ble spilt tirsdag 19. juni på Skogsletta, og da var det Leik som var motstander. Også i den kampen måtte vi bruke halve 1. omgang før vi kom igang, og da hadde Leik fått inn 2 lobbe-mål. Rindalsjentene kom etterhvert langt opp på banen, og kom til mange, mange gode sjanser. Stangskudd på stangskudd, skudd like over og like ved siden; ballen ville ikke bak Leik sin keeper! Meget frustrerende for både jentene og vi på sidelinja.

Da Leik fikk inn sitt tredje mål følte vi det var urettferdig, for da hadde vi fullstendig overtaket. I pausen ble vi enige om å trå til, og det gjorde virkelig jentene. Men det var Leik som fikk inn mål, enda et lobbemål over keeper Guri. Jentene ga på en måte opp, og stillingen var 0-6 da Mia kom seg fint opp på høyresida, og slo ballen direkte i det lengste hjørnet. Et velfortjent trøstemål som pynta litt på resultatet som til slutt endte 1-6.

Vi tar nå en velfortjent sommerferie, og vi kan oppsummere med å si at vi har vist stor framgang siden første seriekamp. Og tar hver og en litt ansvar for å vedlikeholde formen i sommer, har vi mye å glede oss over til høsten. Vi ønsker jentene og alle dere ivrige supportere en riktig god sommerferie, og så møtes vi til trening igjen i god tid før høstsesongens første kamp 21. august.
NB! Følg med på Trollheimsporten for eventuelle uformelle fellestreninger i juli!