Olaf og Lars Ole mot Orkla

Skikkelig sliteseier over Orkla

Tirsdagens motstander Orkla 2 har opprykksplaner, og var favoritter før kampen på Skogsletta. Publikum, som hadde møtt opp i godt antall, fikk se en morsom og spennende kamp. Kanskje i overkant spennende.

Selv om det var gjestene som åpnet best, var det Rindal som skapte de farligste sjansene. Etter 16 minutters spill har Rindal frispark på 35 meter. Et i utgangspunktet dårlig frispark, går gjennom feltet og havner etter litt fram og tilbake til Bjørnar Nerland, som putter inn 1-0 til hjemmelaget. Rindal fortsetter med godt spill utover i omgangen, og Morten Møller er nærme å øke ledelsen med en heading i tverrliggeren. Mot slutten av omgangen er det Orkla som tar mer og mer over og presser Rindal farlig langt bakpå til tider. Men de skaper likevel ikke de helt store sjansene.

Helt mot spillets gang er det Rindal som bryter et Orkla-angrep og setter fart framover. Lars Ole Heggem (bildet) er på et sugende løp, og Bjørnar Nerland serverer en krempasning som sender Lars Ole alene med keeper. Han er sikkerheten selv og lobber frekt over keeper til 2-0. En mønsterkontring! Da er det spilt i 43 minutter, og lagene går til pause på 2-0.

I andre omgang er det Orkla som er det klart beste laget, og Rindal lever farlig ved flere anledninger, men klarer å holde unna. Også Rindal er farlig frempå ved noen anledninger, med blant annet et stangskudd. Midtveis i andre omgang pådrar en Orkla-spiller seg sitt andre gule kort og får marsjordre. Dette ser ikke ut til å svekke Orkla nevneverdig, og gjestene kjører fortsatt hardt på for å få scoring.

Et hardtarbeidende Rindals-lag gjør det vanskelig for Orkla. Men etter 39 minutter av andre omgang kommer reduseringa. Den blir satt inn direkte fra corner. Fem minutter før full tid får også Alf Ole Elshaug sitt andre gule kort for dagen. Det blir noen hektiske sluttminutter foran Rindals mål, men knallhard kjemping helt til dommeren blåser av gjør at alle tre poengene blir igjen på Skogsletta i dag. En virkelig sliteseier, hvor alle mann jobber til krampa tar dem!

Rindal stilte slik: Joakim Halgunset - Bjørnar Smevoll, Lars Ole Heggem, Olaf Karlstrøm, Alf Ole Elshaug - Anders Løfald, Bendik Talgø, Morten Møller, Vebjørn Trønsdal Bævre, Harald Røen - Bjørnar Nerland. Benyttet innbytter: Stian Kooyman.