Tap 2-5 mot KIL/Hemne 3

KIL/Hemne 3 gjestet Trollbanen lørdag. Gjestene fra Kyrksæterøra var nok favoritter før kampen, men det var Rindal som åpnet best!

Kun fire minutter er spilt når Morten stusser et innlegg videre, og Harald Røen kan sette inn 1-0 for hjemmelaget. Resten av omgangen er forholdsvis jevnspilt, men Rindal har god kontroll på gjestene. Fem minutter før pause kommer Rindal fint igjennom på kanten, og Jo slår presist inn til Harald, som setter sitt andre mål for dagen til 2-0. Det står seg også til pause. Effektivt, men fortjent!

Morten Møller
I andre omgang ser det ut til at KIL/Hemne har bestemt seg for å gå ut hardere, og etter 9 minutter sitter ballen i mål bak Joakim i målet. Etter 17 minutter får hemnværingene frispark fra ca 20 meter, som de setter hardt helt oppe i krysset, til 2-2. Da begynner nærvene å komme i Rindalslaget, og vi blir stresset og gjør alt for mange feil. 20 minutter er spilt når dommeren peker på straffemerket etter en hands fra Rindal. 2-3 for KIL/Hemne.

Utover i omgangen er det KIL/Hemne som styrer det aller meste, og halvtimen ut i omgangen går de opp til både 2-4 og 2-5, som blir sluttresultatet.

Nok en gang spiller vi en godkjent førsteomgang, men sliter fryktelig etter pause. Et ungt og urutinert mannskap, og mangel på selvtillitt er nok noe av forklaringen. I tillegg gjør vi alt for mange enkle feil og velger vanskelige løsninger, og mister derfor ballen alt for ofte. Det er likevel mye positivt som vi får ta med oss til neste kamp, som er borte mot Melhus 2!