Surt tap mot Orkanger

A-laget tok i mot Orkanger til kamp på Skogsletta i surt høstvær lørdag. Vårkampen endte 1-1. Så selv om Rindal lå foran på tabellen før kampen, visste vi at det ville bli hard kamp om poengene.

Det begynte riktig så bra for Rindal. Bare ett minutt er spilt når Harald Røen blir spilt alene gjennom med keeper og setter inn 1-0. Og det er Rindal som kjører kampen, men det er gjestene som får det neste målet, for 8 minutter ut i kampen spiller Orkanger seg igjennom om reduserer til 1-1.

Tjueseks minutter er spilt når Orkanger øker til 1-2. Og når gjestene går opp til 1-3 like før pause, føles det ganske urettferdig. For det er Rindal som har spillet og som skaper det aller meste. Likevel er det mål som teller, og der er Orkanger dyktigst.
Også i andre omgang er det Rindal som har banespillet, og 20 minutter ut i omgangen får Vegard Karlstrøm en crosspasning på hjørnet av 16-meteren, som han tar med seg og setter i mål til 2-3. Rindal kjører på for å få utligningen, men som i første omgang så kommer Orkanger igjennom og setter inn sitt fjerde mål for dagen, til 2-4. Bare to minutter senere er det Stein Gunnar Rønningsbakk som får ballen på 40 meter. Han ser at keeper er langt ute og skyter over keeper og i mål, til 3-4.

Hjemmelaget kjører på og skaper flere halvsjanser i sluttminuttene, men gjestene klarer å holde unna, og dermed ender det med tap 3-4 i dag.

Vi har overtaket på Orkanger i hele kampen, men slipper Orkanger alt for lett igjennom på alle fire målene i dag. Det skal vi rette på til neste kamp, som er borte mot KIL/Hemne 3 kommende torsdag!

Laget i dag: Joakim Halgunset - Alf Ole Elshaug, Lars Ole Heggem, Olaf Karlstrøm, Bjørnar Smevoll -
Vebjørn Trønsdal Bævre, Bendik Talgø, Vegard Karlstrøm - Harald Røen, Bjørnar Nerland, Brage Storholt.
Benyttede innbyttere: Stein Gunnar Rønningsbakk, Anders Nerbu Løfald, Morten Møller, Jo Trønsdal Bævre.