Poengdeling mot serieleder Gimse

Tirsdag kveld tok a-laget turen til Brekkåsen hvor serieleder Gimse ventet. Etter å ha tapt 4-0 på Rinnvollen tidlig i vår, visste vi at dette ville bli en tøff oppgave, men samtidig er Rindal i slag for tiden, noe vi viste med seier over serietoer Orkla 2 sist uke.

Det var Gimse som var det førende laget i første omgang, men de klarte likevel ikke å skape de helt store sjansene. Rindal var også farlig frampå ved et par anledninger, uten at det ga uttelling. Hjemmelaget fikk corner i det klokka viste 42 minutter. Corneren går på bakerste, legges inn foran mål igjen, og Gimse setter inn 1-0. Det står seg også til pause.
Selv om Gimse var best, og ledet fortjent, så vi at her var det muligheter for å hente poeng. Men 2. omgang er bare 5 minutter gammel når Gimse kommer til innlegg, og gimsespilleren får heade ballen enkelt i mål. til 2-0.
Utover i omgangen kommer Rindal mer og mer med. Etter 12 minutter får Vebjørn Trønsdal Bøvre vende opp på 25 meter og fyrer løs. Ballen går over Gimses lange keeper og i mål, til 2-1. Enkelt og vakkert!

Og selv om hjemmelaget kommer på noen farlige visitter på sin venstre-side, er det Rindal som kjører på. Og etter 26 minutter gir det uttelling. Rindal får frispark på midtstreken, som slås inn i feltet. Ballen stusses videre på keeper, som må gi retur. Vegard Karlstrøm er raskt fremme på returen og utligner til 2-2 for Rindal.

Det blir en spennende slutt på kampen, med store muligheter til begge lag, men flere mål blir det ikke i denne kampen, som ender med poengdeling. Et resultat vi skal være godt fornøyd med!

Vi har mange forfall til denne kampen, og mange må spille på uvante plasser, uten at det var merkbart i dag! Vegard Karlstrøm, som spilte sin første kamp i dag etter et par år i Surnadal, viste med en gang at han kommer til å bli en viktig forsterkning utover høsten. Knallbra jobbing av hele laget i dag. Vi er tidlig oppe i ballfører, og presser Gimse til å gjøre feil. Vi er tolmodige i forsvar og rolig med ball når vi vinner den. En godt gjennomført kamp!

Laget: Stian Kooyman - Bjørnar Smevoll, Lars Ole Heggem, Stein Gunnar Rønningsbakk, Brage Storholt -
Vegard Karlstrøm, Bendik Talgø, Vebjørn T. Bævre - Harald Røen, Bjørnar Nerland, Anders N. Løfald.
Benyttede innbyttere: Morten Møller og Vidar Grøset.