Endelig seier!

Borte mot Melhus 2 mandag kveld kom endelig årets første trepoenger for a-laget.

Kun to og et halvt minutt var spilt av kampen når Rindal får corner. Morten Møller (bildet), for anledningen kaptein, rager høyest i lufta og header Rindal i ledelsen. Rindal har god kontroll på hjemmelaget utover i omgangen, men etter 21 minutter glipper det i markeringen, og Melhus kommer enkelt igjennom og setter inn 1-1. Til tross for flere store sjanser til Rindal, står det 1-1 til pause.
Lars Ole sikker fra straffemerket
I andre omgang skjer det som har skjedd alt for ofte tidligere i sesongen, vi slipper motstanderen inn i kampen igjen. 11 minutter er spilt når Melhus får corner, som vi ikke får avklart og på det påfølgende innlegget heades ballen i mål til 2-1. Til tross for at Melhus går opp i ledelsen, kjører Rindal på og er det klart førende laget. En helt annen innsats og "guts" i laget i dag enn vi har sett tidligere!

Og det betaler seg. 26 minutter er spilt når Vebjørn blir felt inne i straffefeltet, og Rindal får straffe. Lars Ole Heggem plasserer ballen sikkert i mål, til 2-2. Halvtimen er spilt av omgangen når Rindal har innkast høyt i banen. Ballen går forbi et par dueller og havner på straffemerket, hvor Brage Storholt er på rett plass og knaller ballen kontant i mål, til 3-2.

Også etter scoringen er det Rindal som fører kampen, og skaper flere store sjanser. Vi burde nok pungtert kampen, men i stedet blir det ulidelig spennende i sluttminuttene. Melhus kommer framover, og det ender i en duell på 16-meterstreken. Melhus-spillerne roper febrilsk på straffespark, men dommeren vinker spillet videre, og Rindal kan juble for tre etterlengtede poeng.

Vi begynner kampen godt i dag, og får tidlig troen på at dette går det an i vinne. Den innstillionga vi så fra samtlige i dag har vi savnet tidligere i år. Vi klarer også å roe ned å spille ball, og det er lenge siden vi har skapt så mange sjanser i en kamp. Melhus gir oss forholdsvis god tid, men var slett ikke noe dårlig lag. Vi kan ikke trekke frem noen spesielle i dagens kamp; alle gjør en kjempeinnsats og flere spiller nok sin beste kamp på lenge.

Nå skal vi ta med oss seiersfølelsen til neste kamp, som er mot Sandstad på Trollbanen lørdag 23. juni. Da er det store muligheter for nok en trepoenger!