Nytt tap for a-laget

Herrelaget tok tirsdag kveld turen til Åsmyra stadion i Lensvik. Hjemmelaget er regnet for å være et av de svakeste lagene i avdelingen, og sto med null poeng foran kampen.

Vi møter et agressivt Lensvik-lag som tydeligvis har lyst på sine første poeng. Og bare etter 16 minutter vinner hjemmelaget ballen høyt på banen, og lobbber ballen over vår keeper til 1-0. Og når de kontrer inn 2-0 ti minutter før pause ser det mørkt ut for Rindal.

Lensvik - Rindal
Etter en brukbar åpning på andre omgang fra Rindal, er det likevel hjemmelaget som går opp til 3-0 kvarteret ut i omgangen. Rindal fortsetter å trykke på, og kommer til flere halvfarlige sjanser, men ballen vil slett ikke i mål. I kampens siste minutt blir Jo Trønsdal Bævre spilt igjennom, og alene med keeper gir han Rindal et fortjent trøstemål. Kampen ender 3-1.

Lensvik vinner denne kampen på innsats og agressivt press. De tvinger oss til å gjøre mange feil. Den tunge starten på sesongen ser ut til å gå utover selvtilliten vår og når vi får mål i mot mister vi trua på at vi kan spille fotball.

Innsats og presisjon må opp flere hakk til lørdagens hjemmekamp mot KIL/Hemne 3 på Trollbanen. Kampstart kl. 15.00.