Uavgjort borte mot KIL/Hemne

Torsdag kveld tok a-laget turen til Kyrksæterøra og motstander KIL/Hemne 3. Hemnværingene vant vår-kampen, og lå på tredjeplass før kampn, plassen foran Rindal.

Kampen var knapt 5 minutter gammel når Vebjørn slår et hardt innlegg, som Morten Møller header kontant i mål til 0-1. Knallåpning på kampen for Rindal, men utover i omgangen er det hjemmelaget som har det meste av spillet. De skaper likevel ikke de helt store sjansene.

Men etter 38 minutter må Rindal-forsvaret gi tapt når KL/Hemne spiller seg igjennom og setter ballen uttakbart i krysset. Og bare tre minutter senere er Hemnværingene frampå igjen. Nok en gang finner de rommet mellom stopper og back, og fra 14 meter øker KIL/Hemne til 2-1 med et godt plassert skudd. Bare minuttet før pause får KIL/Hemne corner. Den heades sikkert i nettet av en umarkert KIL/Hemne-spiller, og dermed 3-1 til hjemmelaget, som står seg til pause.
I pausen bestemmer vi oss for å vinne 2. omgangen. Men også i andre omgang er det KIL/Hemne som har det meste av spill og sjanser, og Rindal lever farlig til tider. Men etter hvert kommer Rindal mer og mer inn i kampen, og etter 24 minutter får Bendik Talgø vendt opp på 20 meter, og klinker ballen i mål! Dette tenner håpet om poeng og det er nå vi som produserer sjansene.

Og etter 33 minutter sitter ballen i nota igjen. Denne gangen er det Bjørnar Nerland som dribler seg inn i 16-meteren og får lagt ut til Jo Trønsdal Bævre som har kommet opp fra sin back-posisjon og han setter ballen i mål fra 14 meter, til utligning 3-3.

Resten av kampen er jevnspilt, med muligheter for begge lag. KIL/Hemne har blant annet noen farlige kontringer mot slutten, men vi holder unna og ror i land ett poeng! Noe vi skal være godt fornøyd med etter å ha ligget under ved pause.

Kampen i dag var ingen stor fotballkamp, men innsatsen var på topp og det var mange som la ned svært mange meter i dag. All honnør til laget som kjemper knallhardt og som nekter å tape! Prestasjonen blir ikke mindre av at vi stiller med kun 11-mann (pluss en reservekeeper), og mangler 5-6 sentrale spillere!

Neste kamp skulle vært mot Melhus 2 lørdag, men de har valgt å trekke laget. Dermed blir neste kamp den utsatte kampen mot Lensvik. Den spilles på Trollbanen torsdag 27. september.