Avsluttet med 8-0 over Sandstad

Lørdag tok a-laget turen til Sandstad på Hitra for årets siste kamp. Sandstad sto med 0 poeng før lørdagens kamp, og Rindal var store favoritter.

Og helt fra start viste Rindal at de var et mye bedre lag, men det skulle likevel ta over en halv omgang før det ble nettkjenning. For etter 23 minutter var det Bendik Talgø som endelig fant nettmaskene, på et godt langskudd. Ti minutter senere er det Vegard Karlstrøm som fyrer av fra lang hold, og ballen går i mål til 2-0.

Etter 43 minutter får Rindal corner, og på bakerste stolpe er Vegard på plass igjen, og setter enkelt inn 3-0. Bare minuttet etter er det Lars Ole Heggem som får et oppspill, som han kriger med seg forbi forsvar og keeper og øker til 4-0 for Rindal. Det blir også pauseresultatet.
Vebjørn mot Sandstad
Vebjørn med tre mål i dag, og toppscorer ssammenlagt!
Brage, Bendik og Vebjørn i aksjon mot Sandstad
Jo prøver skuddfoten
Alf Ole nærme på corner
Andre omgang begynner som første, med et stort overtak til Rindal, men uten at vi får uttelling. Men etter 71 minutter er det Vebjørn Trønsdal Bævre (bildet) som dribler rundt med Sandstad-forsvaret og setter ballen i mål til 5-0. Samme mann blir spilt igjennom tre minutter senere, og øker til 6-0. Ytterligere tre minutter senere er det Jo som kommer til innlegg, og Morten Møller header ballen sikkert i mål til 7-0. Minuttet senere er det Vebjørn som nok en gang kommer alene med keeper, og han gjør som vanlig ingen feil og fastsetter med det sluttresultatet til 8-0 med sin tredje scoring for dagen!

Dette ble som ventet en kamp der Rindal var totalt dominerende, og det var ingen tvil om hvor seieren ville gå. Vi kunne, og burde nok, vunnet enda mer men i slike kamper er det lett å falle ned på nivået til motstanderen. Men å avslutte sesongen med 8-0 må vi likevel si oss godt fornøyd med!

Vebjørn Trønsdal Bævre ble med dagens 3 fulltreffere lagets toppscorer i år med til sammen 8 mål.

Disse spilte i dag: Joakim Vaula Halgunset, Bjørnar Smevoll, Lars Ole Heggem, Alf Ole Elshaug, Bjarte Rindal, Håkon Mikkelsen, Jo Trønsdal Bævre, Vegard Karlstrøm, Vebjørn Trønsdal Bævre, Anders Nerbu Løfald, Vidar Grøset, Brage Elshaug Storholt, Harald Kristoffer Røen, Bendik Talgø, Morten Møller.