Ny storseier over Meldal 2

Siste kamp før ferien for herrelaget var mot Meldal 2 på Trollbanen. Der ble det en solid 6-1-seier til Rindal. Tirsdag var det klart for returoppgjøret på Løkken kunstgress. Meldal stilte et antatt sterkere lag denne gangen, mens Rindal mønstret med kun en reserve.

Etter noen jevne åpningsminutter, var det etter hvert Rindal som tar tak i kampen og skaper sjansene. Og etter 17 spilte minutter prøver Bendik Talgø seg på et skudd/lobb fra 25 meter. Ballen går inn helt oppe ved tverrliggeren, til 1-0. Det er fortsatt Rindal som kjører kampen, og ser ut til å ha god kontroll på matchen. Men mot slutten av omgangen lar vi hjemmelaget komme mer med i kampen etter 36 minutter får Meldal redusert. 1-1 står seg til pause.
Andre omgang åpner med scoring til Meldal etter bare to minutters spill. Meldals høyrekant kommer fri på hjørnet av 16-meteren og banker ballen i krysset. Rindal går rett i angrep og vinner et innkast høyt opp på banen. Innkastet stusser Harald igjennom til Stein Gunnar Rønningsbakk som stupheader ballen i mål til 2-2. Det var veldig viktig å få en rask redusering.

Bare fire minutter senere har Rindal corner, som blir klarert ut til Alf Ole Elshaug nesten helt ute ved sidelinja. Alf Ole klemmer til med yttersida og skrur ballen elegant inn ved lengste stolpe. Nok en vakker scoring! Utover i omgangen er det Rindal som styrer det meste. 22 minutter er spilt når Anders N. Løfald blir spilt fri inne i feltet, og han setter enkelt inn 4-2. Bare to minutter senere kommer Rindal til innlegg. Verken Meldals forsvar eller keeper får klarert, og ballen havner i føttene på Bjørnar Nerland som putter på til 5-2.

Da er kampen definitivt punktert, og Meldal gir mer eller mindre opp. Halvtimen ut i omgangen får Bendik ballen på dørlinja og legger ut til Bjørnar Nerland som enkelt kan sette inn 6-2, som også blir sluttresultatet. Seieren kunne fort blitt enda større, for Rindal hadde nok fortjent tre straffespark (og Meldal ett), i tillegg til at Rindal trolig også hadde enda en ball over streken som ikke ble godkjent.

Alt i alt skal vi si oss godt fornøyd med denne kampen, selv om det enda er en del å gå på. Ferien sitter nok litt igjen ennå, så det gjorde godt å komme i gang igjen, og hva er vel bedre enn seier mot nabo Meldal :)

Laget i dag: Joakim Halgunset - Alf Ole Elshaug, Lars Ole Heggem, Olaf Karlstrøm, Jo T. Bævre - Stein Gunnar Rønningsbakk, Bendik Talgø, Vebjørn T. Bævre - Brage Storholt, Harald Røen, Anders N. Løfald.