Knuste Meldal 2 på Trollbanen

Lørdag var det duket for et spennende lokaloppgjør mot Meldal 2 på Trollbanen. Strålende sol og masse publikum skapte en fin ramme rundt kampen. Meldal lå før kampen tre poeng foran Rindal.

Første omgang ble jevn, men Rindal hadde likevel god kontroll på gjestene. det skulle likevel ta 38 minutter før kampens første mål kom. Da er det Stein Gunnar som fyrer av. Ballen går i stanga, og på returen er Harald Røen på rett plass og setter inn 1-0.
Keeperbytte
Kvarteret er spilt av andreomgang når Bendik Talgø (Bildet) får ballen på 13 meter, vender bort forsvaret og setter ballen bak Meldal-keeperen til 2-0. Bare tre minutter senere stusser Morten ballen ut på kant til Vebjørn, som slår et presist innlegg til Brage Storholt som punkterer kampen med 3-0. Et vakkert angrep.

26 minutter er spilt når Jo kommer rundt på venstrekanten og slår inn foran mål. Innlegget setter Meldal-forsvaret kontant i eget mål, til 4-0. Halvtimen ut i omgangen er det Bendik Talgø som kommer alene med keeper. Skuddet går i stanga, men Bendik setter returen i mål til 5-0. 37 minutter ut i omgangen får gjestene sitt trøstemål. Et langskudd fra 20 meter sitter klistret oppe i krysset, og dermed 5-1.

Minuttet før full tid er det Gjermund Løfald som blir vakkert spilt i gjennom av Jo. Gjermund gjør ingen feil alene med keeper og fastsetter sluttresultatet til 6-1.

En fullt fortjent seier i dag, hvor hele laget står på i samtlige 90 minutter, og Meldal er i realiteten sjanseløse. Med dagens seier kan Rindal ta fotballferie på 4. plass på tabellen!

Laget i dag: Stian Kooyman - Alf Ole Elshaug, Olaf Karlstrøm, Lars Ole Heggem, Håkon Mikkelsen -
Vebjørn T. Bævre, Bendik Talgø, Stein Gunnar Rønningsbakk - Harald Røen, Morten Møller, Anders N. Løfald.
Benyttede innbyttere: Joakim Halgunset, Brage Storholt, Gjermund Løfald, Jo T. Bævre, Bjørnar Smevoll.