Lagbilde tatt 27/5-2013: Bak f.v: Trener Bjarte Rindal, Fredrik Myklegard, Ole Gunnar Kirkholt, Sindre M. Killingberg, Jørgen Gjerstad, Anders Grytbakk, Kristian Glåmen, Jonas N. Tørset, Jarl Oskar Mykkelgård, Torstein Heggem og trener Jo Bjørnar Fiske.
Foran f.v: Trener Magne Gåsvand, Andreas Bævre, Sondre N. Bolme, Lars Olav Kirkholt, Jonas Rognskog, Tølløv Heggem, Stian Bolme, Hans Ole R. Halle og kaptein Aksel Norli.

Kampene til G16 finner du HER og tabellen finner du HER.

Gutter 16 år 2013

Gutter 16 år

Seier, uavgjort og tap siste uka for G16

Rindal G16 har hatt en tøff uke, med tre kamper. Det har resultert i 1 seier,1 uavgjort og 1 tap.
Først møtte de Skaun til bortekamp mandag 16/9. Onsdag 18/9 kom Hitra til Skogsletta, mens søndag 22/9 var det KIL/Hemne 2 som tok turen til Rindal.

23. september 2013 Les mer fra kampene...

Gutter 16

Fredag kveld var G16 på Frøya for å spille kamp.

Vi visste at dette kom til å bli en tøff og jevn kamp,siden vi spilte 1-1 mot de på hjemme i vår og det var Frøya som startet kampen best og presset oss over på defensiven og skapte endel sjanser det første kvarteret men guttene kjempet seg etterhvert inn i kampen.

10. september 2013 Les mer...

Seier mot Meldal

Mandag spilte Rindal IL G16 mot Meldal på Skogsletta. Det ble en meget velspilt kamp fra vår side.

Vi startet meget godt med å tørre å holde ballen i laget og spille langs bakken på gode bevegelser foran ballfører, slik at Meldal ble løpende mye imellom uten å få tak i ballen.
Etter 10 minutter tar vi ledelsen når Jarl Oskar blir spilt igjennom og fra skrått hold skyter rett på keeper som må gi retur, som Sondre er på og setter ballen enkelt i mål fra kort hold.1-0 til oss.

Vi har fullstendig kontroll på kampen de første 25 minuttene av omgangen, men så blir vi liggende litt høyt med midtbanen vår og Meldal kommer mer inn i kampen de siste 15 minuttene av omgangen, uten å skape så mange sjanser. Dermed leder vi 1-0 til pause.
27. august 2013 Les mer...
DSCF3337

Kampreferat G16 - Orkla

Mandag var Rindal IL G16 til Orkanger og spilte mot Orkla.

22. august 2013 Les mer...
Jørgen Gjerstad_cropped_656x718

G16 med seier i høstpremieren

G16-laget spilte høstsesongens første kamp mot Orkanger 2 hjemme på Skogsletta tirsdag kveld. Lagene møttes på Orkanger i vår, og da var det Rindal som gikk av med seieren med hele 7-1. Dagens kamp ble noe jevnere, men Rindal hadde god kontroll på gjestene.

13. august 2013 Les mer...
Rindal IL G16

Gutter 16

G16 på Bergstad-cup

Gutter 16 stilte med to lag under årets Bergstad Cup, noe som viser at det gror godt i Rindalsfotballen. Alderspennet er fra 14 til 17 år i denne gjengen.

24. juni 2013 Les mer...
Stian Bolme

G16 spilte 1-1 mot Orkla 2

Mandag spilte Rindal IL G16 mot Orkla 2 på Rinnvollen.

Vi startet kampen ganske bra de 10 første minuttene men så begynte vi å miste mer og mer grepet om kampen og lot Orkla 2 få altfor god tid med ballen og vi sluttet å følge løp. Etter 14 minutter blir Orkla 2 helt korrekt tildelt straffespark når vi er for sen inn i duell og feller motstander,men heldigvis for oss skyter Orkla-spilleren ballen langt over mål.
11. juni 2013 Les mer...

Torsdag var G16 på Kyrksæterøra å spilte kamp mot Kil/Hemne 2

Vi var klar på at dette ikke ble noen enkel kamp og Kil/Hemne mønstret ett meget sterkt andrelag med endel førstelagspillere. Fra start var det vi som tok kommandoen ute på banen med godt press og hurtige pasninger som det ble endel sjanser på men uten at vi skåret. Men etter 28 minutter er Jarl Oskar i en hodeduell med en forsvarer og begge faller og ballen detter ned i armene til Kil/Hemne-spilleren og dommeren blåser straffe til oss. Jarl Oskar tar straffen og sender keeper i ett hjørne og ballen i det andre og vi leder fortjent 1-0.

8. juni 2013 Les mer...
DSCF3228

Knepent tap mot serielederen

Torsdag kveld møtte Rindal IL G16 serieleder KIL/Hemne til kamp på Rinnvollen. Vi var forberedt på at dette ble en tøff kamp mot ett lag som hadde skåret 36 mål på sine 4 kamper til nå, så vi bestemte oss før kampen at vi skulle kjempe for hver ball og holde laget godt samlet og tørre å spille ball.
31. mai 2013 Les mer...
Jarl Oskar

Hjemmeseier mot Skaun

Guttelagene til Rindal og Skaun møttes til kamp på Rinnvollen i det strålende været i kveld. Publikum hadde også funnet veien til Rinnvollen og de ca 80 tilskuerne lagde en fin ramme rundt en tett og spennende kamp.

Det var gjestene fra Skaun som startet kampen best, og det første kvarteret var Rindal knapt nok over midtbanen. Skaun skapte et par halvfarlige sjanser, men Rindal holdt unna. Rindal kom mer med utover og etter 21 minutter fikk Rindal sin første store sjanse. Da var det kaptein Aksel som ble spilt gjennom, men blir hardt presset og skuddet går like utenfor.

27. mai 2013 Les mer...

Uavgjort mot Frøya på Rinnvollen

Rindal IL G16 møtte mandag kveld Frøya på Rinnvollen.

Vi startet kampen med å sette Frøya under press og skapte to store sjanser før det var gått 2 minutter men det var Frøya som skåret først. Etter 3 minutter får Frøya-spilleren god tid og rom til å lobbe ballen over Anders G og i mål fra cirka 20 meter. 1-0 til Frøya. Vi fortsatte å presse på men uten å få ballen i mål, før Jarl Oskar vinner ballen på midtbanen og løper igjennom å skårer alene med keeper. 1-1 står seg til pause.
13. mai 2013 Les mer...
Kaptein Aksel og firemålsscorer Jarl Oskar

Utklasset Orkanger i seriepremieren

Mandag var det serieåpning med bortekamp mot Orkanger2 for Rindal IL G16. Etter gode resultater i treningskampene hadde vi trua på poeng. 1. omgang startet på best mulig måte for oss. Det gikk bare 27 sekund før det sto 1-0 til oss. Kristian slår en god pasning igjennom til Jarl Oskar som alene med keeper skårer sikkert.

23. april 2013 Les mer...
Jonas NT mot Orkanger

Ny G16-seier over Surnadal

G16-laget møtte Surnadal G16 i går søndag til ny kamp på Syltøran. Som sist gang vi møttes startet vi godt denne gangen også, for etter 5 minutter får vi corner som Stian legger perfekt på hodet til Jonas NT (bildet) som header den i mål. 1-0 til oss og det står seg til pause.

15. april 2013 Les mer...

Slo Surnadal i treningskamp

Igår søndag spilte Rindal G16 treningskamp mot Surnadal på Amfi Park. Dette var vår første treningsøkt på stor bane så vi var spente på hvordan guttene taklet underlaget. Det skulle fort vise seg at det ikke var noe problem for allerede etter 5 minutt er Jarl Oskar igjennom og blir felt innenfor 16-meteren og dermed straffe til oss. Jarl Oskar tar straffen selv og setter den i mål. 1-0 til oss.