Stian Bolme

G16 spilte 1-1 mot Orkla 2

Gutter 16 år

Mandag spilte Rindal IL G16 mot Orkla 2 på Rinnvollen.

Vi startet kampen ganske bra de 10 første minuttene men så begynte vi å miste mer og mer grepet om kampen og lot Orkla 2 få altfor god tid med ballen og vi sluttet å følge løp. Etter 14 minutter blir Orkla 2 helt korrekt tildelt straffespark når vi er for sen inn i duell og feller motstander,men heldigvis for oss skyter Orkla-spilleren ballen langt over mål.
Orkla 2 fortsetter å sette oss under press og vi henger ikke med i duellene eller å følge løp og det er helt fortjent når Orkla 2 går opp i ledelsen 0-1 etter 29 minutter på ett skudd som forandrer retning i en av våre forsvarere og går i mål.

Vi skaper meget lite i denne omgangen og dermed leder Orkla 2 0-1 til pause. Dette var vår dårligste omgang i år, der ingenting fungerte for oss. Etter en liten tale i pausen bestemmer vi oss for at dette kan vi bedre og vi går ut for å vise de mange tilskuerne som var møtt opp at vi er bedre en dette.

Vi starter 2-omgangen med å gå rett i angrep og Jarl Oskar blir spilt igjennom på siden og legger lavt inn til Stian som kommer på løp fra motsatt kant og klinker ballen i mål helt oppe ved tverrliggeren og dermed utligner vi til 1-1. Da var det gått 22 sekunder av 2. omgang. Vi fortsetter å presse Orkla 2 og skaper flere gode sjanser men uten å skåre og dermed ender kampen 1-1.

Det var ett helt greitt resultat etter årsverste i 1. omgang, men vi hevet oss i andreomgangen og viste at vi er gode når alle holder konsentrasjon og innsats på topp og tørr å spille ball.