Gutter 16 år 2013

Seier, uavgjort og tap siste uka for G16

Gutter 16 år

Rindal G16 har hatt en tøff uke, med tre kamper. Det har resultert i 1 seier,1 uavgjort og 1 tap.
Først møtte de Skaun til bortekamp mandag 16/9. Onsdag 18/9 kom Hitra til Skogsletta, mens søndag 22/9 var det KIL/Hemne 2 som tok turen til Rindal.

Skaun - Rindal (16.09.2013)
Mandag 16. september var det bortekamp mot Skaun. Kampene mot Skaun er nesten alltid jevne og det ble denne også.

Begge lag skapte mange sjanser, men det var vi som skåret først. Etter 10 minutter sender Anders G ett langt utspill som går over forsvaret til Skaun og blir plukket opp av Stian som kommer på løp og setter ballen i mål. Vi klarer å tette igjen bakover, men i det 73 minutt får Skaun corner, som vi ikke klarer å klarere og etter litt møljespill klarer Skaun å utligne. Dermed ender kampen 1-1. Ett rettferdig resultat etter spill og sjanser i en meget jevn kamp.

0-1 10 min. Stian
1-1 73 min.

De som var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Jørgen Gjerstad, Torstein Heggem, Andreas Bævre, Hans Ole R. Halle, Sondre Bolme, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Lars Olav Kirkholt, Tølløv Heggem, Kristian Glåmen.

Rindal - Hitra (18.09.2013)
Onsdag møtte vi Hitra til hjemmekamp på Skogsletta.
Vi var meget lystne på å revansjere tapet fra vårkampen mot dem, så vi gjekk ut og presset Hitra fra start og etter 3 minutter tar vi ledelsen.
Vi får frispark litt utenfor 16-meteren og det er Hans Ole som tar og skyter ballen direkte i mål nede ved stolpen.
Men Hitra tar over og presser oss hardt og det er ikke ufortjent når de utligner til 1-1 like før pause.

I 2-omgangen fortsetter Hitra å presse oss og i det 57. minutt tar de ledelsen etter at vi ikke får klarert ballen vekk fra målet vårt.
Vi gir ikke opp og 3 minutter før slutt vinner Jarl Oskar ballen på midtbanen og løper ifra forsvaret til Hitra og plasserer ballen i mål og utligner til 2-2.
Men bare minuttet senere tar Hitra ledelsen igjen, når vi får en kontring imot oss og dermed vinner Hitra 2-3.
Guttene jobbet og kjempet godt i denne kampen, men Hitra var hakket bedre enn oss.

1-0  3 min. Hans Ole
1-1 36 min.
1-2 57 min.
2-2 77 min. Jarl Oskar
2-3 78 min.

De som var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Lars Olav Kirkholt, Kristian Glåmen, Andreas Bævre, Hans Ole R. Halle, Tølløv Heggem, Jonatan L. Skarsvåg, Jarl Oskar Mykkelgård, Sindre M. E. Killingberg, Amund Fagerholt, Ole Gunnar Kirkholt, Romund Blakstad.

Rindal - KIL/Hemne 2 (22.09.2013)
Søndag spilte vi nok en hjemmekamp, denne gangen mot KIL/Hemne 2.
Vi startet kampen bra og skapte endel sjanser, men KIL/Hemne 2 tar over og skaper mange og store sjanser utover omgangen. Anders G holder oss inne i kampen og vi er meget heldige som holder 0-0 til pause. Dette var en av de dårligste omgangene vi har spilt i år.

I pausen får guttene en liten oppstrammer og vi blir enige om at i 2-omgangen skal vi vise at vi er mye bedre enn det vi viste i 1-omgangen.
Guttene tar utfordringen på strak arm og spiller ut KIL/Hemne 2 fullstendig.
I det 61 minutt blir Torstein spilt perfekt igjennom av Jørgen og alene med keeper setter han ballen rolig i mål nede ved stolpen. 1-0 til oss.
Vi gir oss ikke der og fortsetter det gode spillet og skaper mange sjanser og i det 72 minutt blir Jarl Oskar spilt nydelig igjennom av Jonas NT, runder keeper og setter ballen rolig i mål til 2-0 og det blir også sluttresultatet.
Guttene spiller meget godt i 2-omgangen og slipper ikke KIL/Hemne 2 til en eneste målsjanse i denne omgangen.

1-0 61 min. Torstein
2-0 72 min. Jarl Oskar

De som var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Jørgen Gjerstad, Torstein Heggem, Andreas Bævre, Hans Ole R. Halle, Sondre Bolme, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Lars Olav Kirkholt,Tølløv Heggem, Kristian Glåmen, Jonatan L. Skarsvåg, Fredrik Myklegard.