G16 med seier i høstpremieren

Gutter 16 år

G16-laget spilte høstsesongens første kamp mot Orkanger 2 hjemme på Skogsletta tirsdag kveld. Lagene møttes på Orkanger i vår, og da var det Rindal som gikk av med seieren med hele 7-1. Dagens kamp ble noe jevnere, men Rindal hadde god kontroll på gjestene.

DSCF3363

Det tok en stund før vi kom skikkelig i gang, men det ble tidlig klart at Rindal var noen hakk vassere enn Orkanger. Det skulle likevel ta hele 30 minutter før ballen ville i nettet. Da er det Jørgen Gjerstad som "stjeler" ballen fra Orkangers forsvar helt nede ved dørlinja, tar den med seg og setter den sikkert forbi keeperen til 1-0. Ledelsen står seg til pause.

Midtveis i andre omgang får Jarl Oskar Mykkelgård ballen på 16 meter. Han setter fart mot mål, men blir felt av Orkanger-forsvaret og får tildelt straffe. Straffesparket tar Jarl Oskar selv, og setter enkelt inn 2-0, som også blir sluttresultatet.

Det er Rindal som styrer det meste i dag, og seieren burde nok kanskje vært enda større. Orkanger får en mulighet til å redusere helt på slutten, men skuddet går stang ut. En grei kamp av Rindal som kontrollerer kampen godt, og hard jobbing gjør at alle tre poengene blir igjen på Skogsletta.