Jonas NT mot Orkanger

Ny G16-seier over Surnadal

Gutter 16 år

G16-laget møtte Surnadal G16 i går søndag til ny kamp på Syltøran. Som sist gang vi møttes startet vi godt denne gangen også, for etter 5 minutter får vi corner som Stian legger perfekt på hodet til Jonas NT (bildet) som header den i mål. 1-0 til oss og det står seg til pause.

I 2. omgang får vi frispark i det 55. minutt som Hans Ole tar og legger mot bakerste stolpe og der kommer nok engang Jonas NT alene og header ballen i mål. 2-0 til oss og det resultatet står seg til slutt. Dermed vinner vi fullt fortjent 2-0. Denne gangen slapp vi ikke Surnadal til mere enn 2-3 målsjanser, mens vi kunne ha skåret 1-2 mål mere. Klarer vi å holde den innsatsen vi hadde idag blir vi vansklige å slå når serien åpner 22. april borte mot Orkanger 2. De som var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Jørgen Gjerstad, Kristian Glåmen, Hans Ole R. Halle, Andreas Furuhaug, Andreas Bævre, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Sindre Margido E. Killingberg, Torstein Heggem, Tølløv Heggem, Fredrik Myklegard, Ole Gunnar Kirkholt, Lars Olav Kirkholt.