Utklasset Orkanger i seriepremieren

Gutter 16 år

Mandag var det serieåpning med bortekamp mot Orkanger2 for Rindal IL G16. Etter gode resultater i treningskampene hadde vi trua på poeng. 1. omgang startet på best mulig måte for oss. Det gikk bare 27 sekund før det sto 1-0 til oss. Kristian slår en god pasning igjennom til Jarl Oskar som alene med keeper skårer sikkert.

Klar for match
Kaptein Aksel og firemålsscorer Jarl Oskar
Orkanger 2 - Rindal

Etter denne sjokkåpningen så greier Orkanger å kjempe seg inn i kampen og etter 8 minutter blir vi for passive i forsvar og lar Orkanger komme alene med Anders G og skåre. Dermed står det 1-1. Etter 21 minutter går vi opp til 2-1 når Hans Ole skrur en corner direkte i mål og etter 38 minutter får vi straffe når Jarl Oskar vinner ballen på 16-meteren og dribler seg igjennom og blir felt innenfor. Jarl Oskar tar den selv og skårer sikkert. 3-1 til oss. Dermed leder vi 3-1 etter en jevnspilt 1. omgang hvor begge lag hadde sjanser til å skåre flere mål i vindkastene som preget omgangen. Vi ble enige i pausen om å fortsette å angripe og bli enda bedre til treffe medspiller med pasningene og holde ballen langs bakken. Dette lyktes vi bra med i andreomgangen og etter 54 minutter blir Stian frispilt av Aksel og skjærer inn fra kanten og alene med keeper skårer han. 4-1 til oss. Etter denne skåringen tar vi mer og mer over banespillet og i det 68. minutt kommer dagens mål. Torstein får ballen ute på høyrekanten og slår en god pasning inn på midten til Hans Ole som avanserer fremover og slår en perfekt pasning igjennom til Torstein, som kommer på løp og setter ballen utagbart i mål nede ved nærmeste stolpe. Perfekt samhandling. 5-1 til oss. Bare 2 minutter senere gjør Jarl Oskar en god gjenvinning og løper ifra det som er av forsvarspillere og skårer sikkert alene med keeper. 6-1 til oss. 5 minutter før slutt skårer Jarl Oskar sitt fjerde mål etter pasning fra Hans Ole og dermed vinner vi fortjent 7-1. Dette var en skikkelig lagseier hvor alle jobbet for hverandre. De som var med: Anders Grytbakk, Jørgen Gjerstad, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Lars Olav Kirkholt, Kristian Glåmen, Hans Ole R. Halle, Aksel Norli, Tølløv Heggem, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Andreas Furuhaug, Torstein Heggem, Andreas Bævre, Ole Gunnar Kirkholt.