Slo Surnadal i treningskamp

Gutter 16 år

Igår søndag spilte Rindal G16 treningskamp mot Surnadal på Amfi Park. Dette var vår første treningsøkt på stor bane så vi var spente på hvordan guttene taklet underlaget. Det skulle fort vise seg at det ikke var noe problem for allerede etter 5 minutt er Jarl Oskar igjennom og blir felt innenfor 16-meteren og dermed straffe til oss. Jarl Oskar tar straffen selv og setter den i mål. 1-0 til oss.

Etter 15 minutt vinner Jonas NT ballen på midtbanen og avanserer noen meter før han bestemmer seg for langskudd, men ballen treffer en forsvarer og stopper nesten før Aksel, som er på løp igjennom, får tak i den og alene med keeper skårer han enkelt. 2-0 til oss. Surnadal prøver å slå tilbake og i det 22.minutt blir de helt fortjent tildelt straffe når vi ikke er bestemt nok i forsvar og feller spissen innenfor 16-meteren istedet for å ta duellen tidligere. Men Anders G redder mesterlig straffen. Resten av omgangen har begge lag sjanser til å skåre men vi leder 2-0 til pause. 2. omgang starter med store sjanser til Surnadal uten at de klarer å skåre, mens siste halvdel av omgangen blir jamn med noen sjanser til begge lag uten at det blir noen flere mål. Dermed vinner vi 2-0. Guttene skal ha mye skryt for den innsatsen de la ned igjennom hele kampen,for det var ikke enkelt å spille når snøen dalte ned på sitt verste. De som var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Jørgen Gjerstad, Kristian Glåmen, Hans Ole R. Halle, Aksel Norli, Andreas Bævre, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Ole Heggem, Torstein Heggem, Tølløv Heggem, Ole Gunnar Kirkholt, Ådne B. Helgetun, Lars Olav Kirkholt.