DSCF3337

Kampreferat G16 - Orkla

Gutter 16 år

Mandag var Rindal IL G16 til Orkanger og spilte mot Orkla.

Vi startet kampen veldig bra med høyt tempo og godt press,vi klarte å nekte Orkla tid og rom med ballen samtidig som vi var presis i pasningspillet.
Men i det 22 minutt blir vi for avventende i forsvar og lar Orkla ta ledelsen 1-0.
Vi gir ikke opp men fortsetter å presse Orkla og etter 27 minutter blir Aksel spilt nydelig fri av Hans Ole og alene med keeper utligner han til 1-1.
I denne perioden er det vi som har presset og i det 33 minutt får vi frispark,som Hans Ole tar og legger presist inn i feltet til Aksel som sender oss i ledelsen 1-2 på en vakker heading.

Dette står seg til pause.

I 2-omgangen tar Orkla mer og mer over og i det 52 minutt utligner de til 2-2.
Etter utligningen er det Orkla som fører kampen og går opp i ledelsen 3-2 i det 55 minutt.
Orkla skårer 3 mål til før vi på slutten av omgangen får corner som Hans Ole legger presist inn til Aksel som på direkten setter inn sluttresultatet 6-3.