Uavgjort mot Frøya på Rinnvollen

Gutter 16 år

Rindal IL G16 møtte mandag kveld Frøya på Rinnvollen.

Vi startet kampen med å sette Frøya under press og skapte to store sjanser før det var gått 2 minutter men det var Frøya som skåret først. Etter 3 minutter får Frøya-spilleren god tid og rom til å lobbe ballen over Anders G og i mål fra cirka 20 meter. 1-0 til Frøya. Vi fortsatte å presse på men uten å få ballen i mål, før Jarl Oskar vinner ballen på midtbanen og løper igjennom å skårer alene med keeper. 1-1 står seg til pause.
Dette var en omgang der flesteparten av våre spillere var meget passive i dueller og press.

Vi hevet vi oss i duellspillet i 2-omgangen og klarte å treffe hverandre bedre med pasningene.
Begge lag skapte flere sjanser uten å klare å få ballen i mål.
1-1 er ett ok resultat etter spill og sjanser og vi ikke var helt med i duellene og fikk mange balltap på grunn av det.