Seier mot Meldal

Gutter 16 år

Mandag spilte Rindal IL G16 mot Meldal på Skogsletta. Det ble en meget velspilt kamp fra vår side.

Vi startet meget godt med å tørre å holde ballen i laget og spille langs bakken på gode bevegelser foran ballfører, slik at Meldal ble løpende mye imellom uten å få tak i ballen.
Etter 10 minutter tar vi ledelsen når Jarl Oskar blir spilt igjennom og fra skrått hold skyter rett på keeper som må gi retur, som Sondre er på og setter ballen enkelt i mål fra kort hold.1-0 til oss.

Vi har fullstendig kontroll på kampen de første 25 minuttene av omgangen, men så blir vi liggende litt høyt med midtbanen vår og Meldal kommer mer inn i kampen de siste 15 minuttene av omgangen, uten å skape så mange sjanser. Dermed leder vi 1-0 til pause.
Vi får justert midtbanen vår i 2-omgangen og fortsetter det gode pasningspillet og 12 minutter ut i omgangen går vi opp 2-0 når Jarl Oskar vender bort 2 forsvarere og setter fart alene mot keeper og setter ballen rolig forbi keeper og i mål.
8 minutter senere blir Jarl Oskar felt innenfor 16-meteren og det blir straffe. Den tar han selv og setter ballen utagbart for keeper i mål. 3-0 til oss. Derfra og ut omgangen har vi full kontroll og vinner meget fortjent 3-0.
Seieren kunne vært større når vi i tillegg får ett mål annulert og flere store sjanser på slutten av omgangen.

Dette var en meget solid kamp av guttene som spilte ut Meldal i store deler av kampen med godt pasningspill og stor bevegelse foran ballfører og stor innsats.

1-0 10 min. Sondre
2-0 52 min. Jarl Oskar
3-0 60 min. Jarl Oskar

De som var med: Anders Grytbakk, Lars Olav Kirkholt, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Jørgen Gjerstad, Torstein Heggem, Sondre Bolme, Hans Ole R. Halle, Andreas Bævre, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Tølløv Heggem, Andreas Furuhaug, Kristian Glåmen, Fredrik Myklegard,Ole Gunnar Kirkholt.