Torsdag var G16 på Kyrksæterøra å spilte kamp mot Kil/Hemne 2

Gutter 16 år

Vi var klar på at dette ikke ble noen enkel kamp og Kil/Hemne mønstret ett meget sterkt andrelag med endel førstelagspillere. Fra start var det vi som tok kommandoen ute på banen med godt press og hurtige pasninger som det ble endel sjanser på men uten at vi skåret. Men etter 28 minutter er Jarl Oskar i en hodeduell med en forsvarer og begge faller og ballen detter ned i armene til Kil/Hemne-spilleren og dommeren blåser straffe til oss. Jarl Oskar tar straffen og sender keeper i ett hjørne og ballen i det andre og vi leder fortjent 1-0.

Kil/Hemne2 var frampå noen ganger i omgangen men uten at det ga uttelling,så vi gikk til pause med ledelse 1-0.

2-omgangen startet som første med godt press over hele banen og vi nektet motstanderen tid og rom med ballen mens vi fortsatte å spille ballen hurtig langs bakken til spillere som hele tiden var på løp framover. Vi skapte også i denne omgangen endel sjanser men uten å skåre mens Kil/Hemne2 hadde noen cornere de var litt farlige på. Så sluttresultatet ble 1-0 til oss.

Dette var en jamn kamp mellom to gode lag som turte å spille ballen langs bakken. Vi var meget gode defensivt med godt press over hele banen og stor innsats,offensivt var vi gode med ball der ballen gikk hurtig langs bakken og mange gode løp. Så alt i alt fortjent seier til oss i en jamn og spennende kamp.

0-1 28 min. Jarl Oskar

De som var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Anders Ranheim, Jonas N. Tørset, Jørgen Gjerstad, Torstein Heggem, Sondre Bolme, Hans Ole R. Halle, Aksel Norli, Stian Bolme, Jarl Oskar Mykkelgård, Tølløv Heggem, Lars Olav Kirkholt, Andreas Bævre, Andreas Furuhaug.