Knepent tap mot serielederen

Gutter 16 år

Torsdag kveld møtte Rindal IL G16 serieleder KIL/Hemne til kamp på Rinnvollen. Vi var forberedt på at dette ble en tøff kamp mot ett lag som hadde skåret 36 mål på sine 4 kamper til nå, så vi bestemte oss før kampen at vi skulle kjempe for hver ball og holde laget godt samlet og tørre å spille ball.
DSCF3228
Vi startet kampen godt og satte KIL/Hemne under press med stor innsats og gode overganger når vi vant ballen. Etter 8 minutter bli Jarl Oskar spilt igjennom og blir felt innenfor 16-meteren og vi får straffe. Jarl Oskar tar den selv men en meget god Keeper redder skuddet.

De neste 25 minuttene skaper vi flere gode sjanser ved godt spill men keeperen til Kil/Hemne har flere klasseredninger. I det 33 minutt får Kil/Hemne straffe. Anders G velger riktig side men kan ikke hindre at ballen går i mål til 0-1.

Helt på tampen av omgangen får vi frispark fra skrått hold men skuddet blir slått til corner som det ikke blir farlig av. Dermed leder KIL/Hemne litt ufortjent 0-1 til pause.

Vi bestemmer oss i pausen at her er det mulighet for poeng hvis vi fortsetter den gode jobbing og spillet og setter sjansene våre.

KIL/Hemne starter best i andreomgangen, men uten å skape så alt for mange sjanser og vi jobber oss inn i kampen igjen. Vi skaper noen sjanser som vi kunne ha omsatt til mål. I det 65 minutt kontrer KIL/Hemne og kommer i overtall mot vårt forsvar og skårer. 0-2. Vi gir oss ikke og fortsetter å jobbe knallhardt, men kampen ender 0-2 til KIL/Hemne.

Guttene skal ha mye ros for den innsatsen de gjør og vi spiller jamnt mot ett meget godt KIL/Hemne-lag i en tett og hard kamp med godt spill og harde dueller og høyt tempo.
Vi kunne ha fått med oss poeng hvis det ikke hadde vært for en meget god keeper på KIL/Hemne.